(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilöitä Tampereen seudulle
Barona Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Kuluvatko päiväsi tietokoneiden parissa räpeltäen? Koetko, että koneesi voisi olla aina vain parempi tai tehokkaampi? Valittaako lähipiirisi, että vietät turhan paljon aikaa tietokoneen äärellä? Hyviä uutisia: meidän mielestä sinulla on erityislaatuista osaamista, jolla voisit tienata!

Haemme nyt IT-alan asiakasyrityksillemme tietokone-experttiä, jolla pysyy ruuvari kädessä ja jonka intohimona on koneet - tarkemmin ottaen kaikenlaiset koneet ja järjestelmät. Lähituen tehtävissä pääset päivittäin ratkomaan erilaisia yritysasiakkaiden IT haasteita sekä toimimaan agentin roolissa selvittäen missä vika on, jos kone ei toimi. Työ sijoittuu vahvasti asiakasrajapintaan ja asiakkaiden IT haasteisiin: tämän vuoksi toivomme, että olet supliikki, tilannetajuinen henkilö, jolta löytyy puujalkavitsi, jos toinenkin - erityisesti tiukan paikan tullen.

Lähituen työnkuva on laaja ja se käsittää mm. työasema-asennuksia, teknistä ongelmanratkontaa sekä käyttäjätukea yritysasiakkaille. Toivomme sinulta järjestelmällistä ja itsenäistä työskentelyotetta ja erityisesti reagointivalmiuksia vaihteleviin tilanteisiin. Päiväsi koostuvat lyhykäisyydessään asiakasyritysten IT tuen tarpeiden ratkomisesta livenä asiakkaat kohdaten. Etsimme sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia työntekijöitä, jonka vuoksi työtunteja on tarjolla 0-37,5h/vko sekä 37,5h/vko.

Seuraavat asiat hyödyttävät päivittäistä suoriutumista työtehtävistäsi:

  • Windows (7 ja 10) työasemaympäristön tunteminen
  • Rautaosaaminen ja muu IT-puolen harrastuneisuus (e-sport, muu mahdollinen tietokoneiden virittely)
  • Oma-aloitteisuus, hyvä asenne ja iloinen mieli

Laitathan hakemuksesi ja CV:si meille jo tänään, sillä kartoitamme tehtävään soveltuvia henkilöitä jo hakuajalla! Voit käydä tutustumassa sivustomme kautta mm. siihen mihin kaikkiin yrityksiin kauttamme on mahdollisuus työllistyä. Klikkaa itsesi sivustolle tästä: https://careers.barona.fi/it/tech-support/