(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilöitä Tampereelle
Barona Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Etsimme syksyn tuleviin asiakastarpeisiin lähitukihenkilöitä asiakkaillemme Tampereen seudulle. Tulemme tarvitsemaan niin osa-aikaisia kuin kokoaikaisia työntekijöitä. Olet sitten opiskelija, vastavalmistunut tai jo kokeneempi IT-alan osaaja, voit olla juuri etsimämme henkilö!

Lähitukihenkilön työnkuvaan useimmiten kuuluu monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, kuten työasema-asennuksia, IT infran ylläpitoa, käyttäjien opastamista, oheislaitteiden asentamista sekä tietoteknisten ongelmien ratkaisemista. Lähitukihenkilön työ saattaa pitää sisällään myös verkkopuolen työtehtäviä. Lähitukihenkilö työskentelee vahvasti asiakasrajapinnassa, jonka vuoksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa, rohkeaa ja reipasta asennetta. Toivomme myös, että omaat oma-aloitteisen työskentelyotteen ja hoidat työtehtäväsi aina kunnialla loppuun saakka.

Meillä on useimmiten eri tasoisia lähitukihenkilön työtehtäviä tarjolla, ja siten etsimmekin erilaisilla taustoilla olevia osaajia. Voit olla esimerkiksi opiskelija, jolla on mahdollisesti harjoittelut suoritettuna ja harrastuneisuus taustaa pohjalla. Voit olla myös jo IT-alan tutkinnon omaava henkilö, jolla on jonkin verran kokemusta IT-tuen tehtävistä. Myös kokeneemmillekin henkilöillä löytyy mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä. Kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja toiveistasi etsimääsi tehtävää kohtaan.

Tarjoamme osa-aikaisia, kokoaikaisia, lyhyempiä ja pidempiä työsuhteita. Lähitukihenkilön työ on useimmiten liikkuvaa, ja siten työ saattaa edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Mikäli sinulla ei kuitenkaan ole autoa, ei kannata jättää sen vuoksi hakematta, sillä myös yhdessä sijainnissa tapahtuvia lähitukihenkilön paikkoja aukeaa varmasti. Työ tapahtuu yleensä toimistoaikojen puitteissa (ma-pe, klo 8-16).

Onko sinulla osaamista seuraavista teknisistä asioista?

 • Windows-käyttöjärjestelmät (7,8 ja 10)
 • Office-tuoteperhe sekä O365
 • työasemien lisälaitteet (tulostimet jne.)
 • käyttäjähallinta (AD)

Toivomme sinulta:

 • ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
 • hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia
 • luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta
 • sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa

Tarjoamme:

 • mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön
 • mahdollisuuden kehittää osaamistasi IT alalla
 • osaavat ja asiantuntevat kollegat työsi tukena

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi ja CV:si meille hakulomakkeen kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Mikäli jokin jäi askarruttamaan, olethan rohkeasti yhteydessä rekrytoiviin konsultteihin: Noora Partala (noora.partala@barona.fi) ja Mikko Saari (mikko.saari@barona.fi).

Tehtävään valitulle teetetään poliisin laatima henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.