(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilöitä Roll Out -projektiin
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Etsimme useita lähitukihenkilöitä/-asentajia asiakkaallamme maaliskuussa käynnistyvään RollOut -projektiin pääkaupunkiseudulle. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle reippaalle, luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on palava halu kehittyä IT-alalla.

Etsimme nyt asiakkaallemme useampaa asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa lähitukihenkilöä maaliskuussa käynnistyvään työasemien vaihtoprojektiin. Työsuhde on määräaikainen arvioilta toukokuun loppuun ja työnantajana työsuhteessa toimii Barona IT Oy.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu Windows -työasemien asentaminen ja konfigurointi, erilaisten vastaantulevien tietoteknisten ongelmien ratkominen sekä käyttäjien opastaminen tarvittaessa. Työ tapahtuu kiinteästi loppuasiakkaan tiloissa Helsingin keskustassa.

Kyseessä on muutaman kuukauden mittainen projekti, mutta tehtävä sisältää option jatkosta muissa asiakkaamme projekteissa. Tehtävässä työskennellään arkisin toimistotyöaikojen puitteissa ja toivomme sinun olevan käytettävissä kokopäiväisesti. Tehtävä ei edellytä omaa autoa, mutta oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle reippaalle henkilölle. Tehtävä edellyttää soveltuvaa IT-alan koulutusta tai vahvaa laitetuntemusta harrastuneisuuden kautta. Tehtävässä olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin ja sen vuoksi on tärkeää, että omaat tietoteknisien taitojen lisäksi myös hyvät vuorovaikutustaidot. Pidämme tärkeänä myös pitkäjänteisyyttä sekä kykyä saattaa asiat loppuun asiakkaita palvellessa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää mielestämme:

-Soveltuvaa tutkintoa tietotekniikan alalta

-Asennuskokemusta työasemista ja kannettavista tietokoneista

-Windows 10 - käyttöjärjestelmän ja Office-tuoteperheen hyvä hallinta

-Työasemien lisälaitteiden vahvaa tuntemusta

-Hyviä sosiaalisia taitoja sekä positiivista asiakaspalvelumieltä

-Oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta

Tarjoamme:

-suuren yrityksen tuen työllesi

-ponnahduslaudan IT-alan tehtäviin sekä mahdollisuuden oppia ja kasvaa tehtävien mukana

Tehtävään valituille tullaan teettämään poliisin laatima henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, haethan tehtävää jo tänään! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla ja teemme valinnat heti soveltuvat henkilöt löydettyämme. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n henkilöstökonsultti Heini Vehmas (heini.vehmas@barona.fi)

Tutustuthan Barona IT:n toimintaan uudistettujen sivujemme kautta: https://careers.barona.fi/it/tech-support/