(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilöitä projektiin Vantaalle
Infocare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Etsimme nyt asiakkaallemme InfoCarelle Oy:lle lähitukihenkilöitä projektiin Vantaalle! Työ sopii erinomaisesti IT-uran alkuvaiheessa olevalle reippaalle ja luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on palava halu kehittyä IT-alalla.

Tehtävänkuvaan kuuluu pääasiallisesti käyttöjärjestelmien ja ohjelmistojen asentaminen sekä toimivuuden testaus, erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastus ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hakijalta tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista työasennetta.

Tehtävä on määräaikainen 31.10.2018 saakka. Työntekopaikka sijaitsee Vantaan Peijaksessa. Työsuhteessa työnantajana toimii Barona IT Oy.

Tehtävään edellytämme:

-It-alan koulutusta (tehtävä sopii erinomaisesti vastavalmistuneille tai opintojen loppusuoralla olevalle henkilölle)

-Windows-käyttöjärjestelmän ja Office-ohjelmiston hallitseminen.

-Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)

-Hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä, sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

-Luovaa ongelmanratkaisutaitoa, sekä oma-aloitteisuutta

Tiedot:

-Kesto: 6.8-31.10

-Työmäärä: 22,5-37,5 h/vko

-Sijainti: Vantaa, Peijas

-Palkka: Sopimuksen mukaan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavalle HR-konsultille: Mikael Korpi, 040 7405 135 tai mikael.korpi@barona.fi.