(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilöitä PK-seudulle, Atea
ATEA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Etsimme asiakkaallemme Atea Finlandille asiakaspalveluhenkisiä ja reippaan työotteen omaavia lähitukihenkilöitä työasemaympäristön monipuolisiin ylläpitotehtäviin huhti-/toukokuussa alkavaan projektiin pääkaupunkiseudulle. Mikäli olet asiakasrajapinnassa luontevasti toimiva työasemaosaaja, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Katsomme erityiseksi eduksi harrastuneisuuden sekä muun käytännön kokemuksen rauta- ja elektroniikkapuolesta, sillä työssä saattaa aika ajoin tulla vastaan myös AV-tekniikan toteutuksiin liittyviä työtehtäviä. Toivottavasti sinulla siis pysyy tarvittaessa myös ruuvimeisseli kädessä! Työ tapahtuu ympäristöissä, joissa olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin.

KENELLE?

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uransa alkuvaiheessa olevalle asiakaspalveluhenkiselle ja tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta it-tuesta ja teknisten ongelmien ratkomisesta. Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia sekä suomen että englannin kielellä. Pidämme tärkeänä myös pitkäjänteisyyttä sekä kykyä saattaa asiat loppuun asiakkaita palvellessa.

Koska työ tapahtuu moniasiakkuusympäristössä, työ on luonteeltaan liikkuvaa. Tämän vuoksi edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kasvaa monipuolisten ja haastavien tehtävien mukana.

TOIVOMME:

• soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja

• Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa

• työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)

• osaamista AD käyttäjähallinnasta

• hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

• luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteista työskentelyotetta

TARJOAMME:

• monipuolisia ja haastavia työtehtäviä

• mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaiseksi

• asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi

Kyseessä on määräaikainen tehtävä, joka saattaa sisältää mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavalle HR-konsultille: Sofia Heikkilä, sofia.heikkila@barona.fi.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qToBD7f6Po8?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Huomaathan, että voit valita hakulomakkeen kielen hakemusta täyttäessäsi!

Tutustu lisää Barona IT:n toimintaan ja avoimiin työpaikkoihin uudistettujen sivujemme kautta: http://barona.fi/techsupport