(Poistunut julkaisusta)

LÄHITUKIHENKILÖITÄ IT -alalle Helsinkiin
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on voimakkaasti kasvava IT -alan palveluyritys, joka toimittaa asiakkailleen räätälöityjä liiketoimintaa tukevia IT -palveluita, kuten asennuksia sekä erilaisia tuki- ja ylläpitopalveluita. Etsimme nyt heidän dynaamiseen tiimiinsä uusia vahvistuksia nimikkeellä

LÄHITUKIHENKILÖITÄ IT -alalle Helsinkiin.

Valitut henkilöt tulevat työskentelemään asiakasrajapinnassa varmistaen tietokoneiden, palvelinlaitteiden ja verkkojen toimivuuden. Tehtävässä menestyminen edellyttää laitteistojen, ohjelmistojen ja tietoliikenneverkkojen tuntemuksen lisäksi asiakaspalvelutaitoja. Erityisesti arvostamme Office 365 -ympäristön tuntemusta.

Asiakasyrityksessämme viihtyvät kehittymishaluiset työntekijät, jotka kykenevät nopeasti ottamaan haltuun uutta teknologiaa eteenpäin menevässä yrityksessä. Teknisen osaamisen lisäksi vahva englannin kielen taito on menestymisen edellytys.

Rekrytoimme tehtäviin useampia henkilöitä, joista osa voi olla kokeneita ammattilaisia ja osa kehittymishaluisia junioreita. Kaikilta hakijoilta edellytetään kuitenkin IT -alan koulutustaustaa.

Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Jätä hakemus osoitteessa www.temp-team.fi -> Löydä töitä -> Lähitukihenkilöitä IT -alalle. Tiedustelut: 0207 414 852.