(Poistunut julkaisusta)

LÄHITUKIHENKILÖITÄ ICT -alalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on voimakkaasti kasvava ICT -alan palveluyritys, joka toimittaa asiakkailleen räätälöityjä liiketoimintaa tukevia ICT -palveluita, kuten asennuksia sekä erilaisia tuki- ja ylläpitopalveluita. Etsimme nyt heidän dynaamiseen tiimiinsä uusia vahvistuksia nimikkeellä

LÄHITUKIHENKILÖITÄ ICT -alalle.

Valitut henkilöt tulevat työskentelemään asiakasrajapinnassa varmistaen tietokoneiden, palvelinlaitteiden ja verkkojen toimivuuden. Tehtävässä menestyminen edellyttää laitteistojen, ohjelmistojen ja tietoliikenneverkkojen tuntemuksen lisäksi asiakaspalvelutaitoja.

Asiakasyrityksessämme viihtyvät kehittymishaluiset työntekijät, jotka kykenevät nopeasti ottamaan haltuun uutta teknologiaa eteenpäin menevässä yrityksessä. Teknisen osaamisen lisäksi englannin kielen taito on menestymisen edellytys.

Rekrytoimme tehtäviin useampia henkilöitä, joista osa voi olla kokeneita ammattilaisia ja osa kehittymishaluisia junioreita. Kaikilta hakijoilta edellytetään kuitenkin ICT -alan koulutustaustaa.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Jätä hakemus osoitteessa www.temp-team.fi -> Löydä töitä -> Lähitukihenkilöitä ICT -alalle. Tiedustelut:info.tampere@temp-team.fi