(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilöitä esiasennusprojektiin, Dustin Finland Oy
Dustin Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Etsimme nyt asiakkaallemme Dustin Finland Oy:lle lähitukihenkilöitä esiasennusprojektiin pääkaupunkiseudulle! Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle reippaalle, luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on palava halu kehittyä IT-alalla.

Tehtävänkuvaan kuuluu pääasiallisesti käyttöjärjestelmien ja ohjelmistojen esiasennus, erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, työasemien tietojen varmuuskopiointi, käyttäjien opastus, sekä yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hakijalta tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista työasennetta. Lisäksi edellytämme soveltuvaa työkokemusta tai IT-alan koulutusta ja vahvaa laitetuntemusta harrastuneisuuden kautta.

Tehtävä on määräaikainen 30.9.2018 saakka. Työtunnit työsopimuksessa 37,5 h/viikossa. Työntekoalue on Helsinki. Työsuhteessa työnantajana toimii Barona IT Oy.

Tehtävään edellytämme:

-Windows-käyttöjärjestelmän ja Office-ohjelmiston hallitseminen.

-Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)

-Hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä, sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

-Luovaa ongelmanratkaisutaitoa, sekä oma-aloitteisuutta

Tiedot:

-Kesto: 13.8-30.9

-Työmäärä: 37,5 h/vko

-Sijainti: Helsinki

-Palkka: Sopimuksen mukaan

-Muuta: Katsomme eduksesi oman auton käyttömahdollisuuden.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavalle HR-konsultille: Mikael Korpi, 040 7405 135 tai mikael.korpi@barona.fi.