Lähitukihenkilö
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

SwanIT etsii nyt onsite LÄHITUKIHENKILÖÄ työskentelemään merkittävän asiakkuuden pariin Pasilan kupeeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


Työtehtävät

Työskentelet yhdellä toimipisteellä mm. työasemiin liittyvien laiteasennusten ja päivitysten sekä domain kytköksien ja siirtojen parissa. Tehtävässä toimitaan myös asiakasrajapinnassa erilaisten tikettien pohjalta.

Työpaikan sijainti on Pasilan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Töitä tehdään arkisin klo 8-16 välillä. 

Edellytykset

Tehtävässä menestymisen kannalta odotamme sinulta teknistä koulutustaustaa sekä erilaisten työasemien, mobiililaitteiden ja yleisimpien toimistosovellusten tuntemusta ja hallintaa (esim. MS Windows, Active Directory, MAC iOs). Ymmärrys pilviliitännäisistä teknologiosta kuten 0365, OneDrive, SharePoint lasketaan merkittäväksi eduksi. 

Toivoisimme, että sinulle on jo kertynyt työkokemusta lähituen tai service deskin parista vähintään harjoittelun/kesätyön tai jo useamman vuoden verran.  

Työkielenä ovat suomi ja englanti, joten molempien kielien sujuva suullinen sekä kirjallinen taito on työssä erittäin tärkeä edellytys. 

Tarjolla on

Olet etsimämme henkilö, sinulla on erinomaiset ongelmanratkaisu- ja viestintätaidot ja omaat positiivisen ja sosiaalisen asenteen. Tarjoamme erinomaisia mahdollisuuksia uuden oppimiseen ja kehittymiseen monipuolisissa lähitukitehtävissä yhdessä rennon tiimin ja kansainvälisten asiakkaidemme parissa. Saat yhtenäisen, mukavan ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä modernit työvälineet kehittymisen tueksi. Pääset osaksi pientä, ketterää ja iloisella asenteella varustettua työyhteisöä, jonka toiminnasta on karsittu pois turha byrokratia sekä hierarkia ja jossa jokaisella on aito mahdollisuus tulla esille sekä jättää omaa käden jälkeään.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Jos heräsi niin valjasta osaamisesi hakemuksen muotoon ja jätä se sekä ansioluettelosi palkkatoiveen kera meille mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistyvät heti ja työt alkaisivat mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Sigrid Puhilas-Ikonen, sigrid@poolia.fi, 020720839. 

SwanIT

SwanIT on suomalainen perheyritys ja ylpeä historiastaan. Vuonna 2017 tehdyn sukupolvenvaihdoksen jälkeen jatkamme perinteikkään LAN Group Finland Oy:n jalanjäljissä, yli 30 vuoden kokemukseen nojaten. Pitkän historiansa aikana yrityksemme on tullut tunnetuksi luotettavuudesta, joustavuudesta sekä iloisesta ja osaavasta tiimistä. Tämän ansiosta meillä on ollut ilo palvella luottoasiakkaitamme kaikilla toiminta-alueillamme jo yli 20 vuoden ajan.

Odotamme tulevaisuudeltakin yhä syvenevää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Kehittyvät digitaaliset työvälineet ja teknologia mahdollistavat liike- tai järjestötoiminnan tehostamisen aivan uudelle tasolle ja haluamme toimia asiakkaidemme oppaina ja tukena matkalla kohti yhteisiä tavoitteita.

Yhdessä luodut arvomme joustavuus, luotettavuus, osaavuus, huumorintaju ja tasa-arvo ohjaavat meitä myös tulevaisuudessa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463088
  • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki