(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

Jatkuvan kasvun ja kehittymisen myötä SwanIT etsii nyt kokenutta LÄHITUKIHENKILÖÄ työskentelemään itsenäisessä ja vastuullisessa tehtävässä.


Työtehtävät

Tehtävä sisältää projektiluontoisia asiakaskäyntejä (esim. asennukset) sekä kiinnitettyinä päivinä tapahtuvaa on-site lähitukea nimetyillä asiakkailla. Tässä kiertävän lähituen roolissa on tärkeää, että sinulla on ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa työssä. Työpisteesi sijaitsee SwanIT:n viihtyisissä toimitiloissa Espoossa. 

Edellytykset

Koska työtehtäväsi sisältävät ongelmanratkaisemista, vianmääritystä ja diagnosointia erilaisissa järjestelmissä, tehtävässä menestymisen kannalta odotamme sinulta erilaisten tietokonejärjestelmien, mobiililaitteiden ja muiden teknisten tuotteiden tuntemista ja hallintaa (esim. MS Windows, MAC iOs, Linux sekä yleiset toimistosovellukset). Ymmärrys pilviliitännäisistä teknologiosta kuten 0365, OneDrive, SharePoint lasketaan merkittäväksi eduksi. 

Arvostamme ennen kaikkea positiivista, aktiivista ja oma-aloitteista asennetta! Toivomme sinulta noin 1-2 vuoden kokemusta vastaavanlaisista lähitukitehtävistä ja/tai etätukitehtävistä / teknisistä asiakaspalvelutehtävistä (myös kesätyöt ja työharjoittelujaksot kerryttävät työkokemusta). Työkielenä ovat suomi ja englanti, joten molempien kielien sujuva suullinen sekä kirjallinen taito on työssä erittäin tärkeä edellytys. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Hyvän lähtökohdan tehtävään antaa aito kiinnostus tämän hetken teknologioita ja IT-palveluita kohtaan sekä laadukkaan teknisen tuen tarjoaminen. Tekninen koulutustausta tukee tehtävässä menestymistä; esim. Tradenomi, Insinööri, Datanomi sekä kaikki alan harrastuneisuus.

Tarjolla on

Olet etsimämme henkilö, sinulla on erinomaiset ongelmanratkaisu- ja viestintätaidot ja omaat positiivisen ja sosiaalisen asenteen. Tarjoamme erinomaisia mahdollisuuksia uuden oppimiseen ja kehittymiseen monipuolisissa lähitukitehtävissä yhdessä rennon tiimin ja kansainvälisten asiakkaidemme parissa. Saat yhtenäisen, mukavan ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä modernit työvälineet kehittymisen tueksi. Pääset osaksi pientä, ketterää ja iloisella asenteella varustettua työyhteisöä, jonka toiminnasta on karsittu pois turha byrokratia sekä hierarkia ja jossa jokaisella on aito mahdollisuus tulla esille sekä jättää omaa käden jälkeään.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Jos heräsi niin valjasta osaamisesi hakemuksen muotoon ja jätä se sekä ansioluettelosi palkkatoiveen kera meille mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistyvät heti ja työt alkaisivat mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antavat Sigrid ja Sanna (sigrid@poolia.fi & sanna@poolia.fi). 

SwanIT

SwanIT on suomalainen perheyritys ja ylpeä historiastaan. Vuonna 2017 tehdyn sukupolvenvaihdoksen jälkeen jatkamme perinteikkään LAN Group Finland Oy:n jalanjäljissä, yli 30 vuoden kokemukseen nojaten. Pitkän historiansa aikana yrityksemme on tullut tunnetuksi luotettavuudesta, joustavuudesta sekä iloisesta ja osaavasta tiimistä. Tämän ansiosta meillä on ollut ilo palvella luottoasiakkaitamme kaikilla toiminta-alueillamme jo yli 20 vuoden ajan.

Odotamme tulevaisuudeltakin yhä syvenevää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Kehittyvät digitaaliset työvälineet ja teknologia mahdollistavat liike- tai järjestötoiminnan tehostamisen aivan uudelle tasolle ja haluamme toimia asiakkaidemme oppaina ja tukena matkalla kohti yhteisiä tavoitteita.

Yhdessä luodut arvomme joustavuus, luotettavuus, osaavuus, huumorintaju ja tasa-arvo ohjaavat meitä myös tulevaisuudessa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.