(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö x2 toimistoympäristöön
Infocare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Etsimme asiakkaallemme InfoCarelle kahta (2) asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa lähitukihenkilöä Turun seudulle Windows- työasemaympäristöön. Onko sinulla hieman jo kokemusta IT-tuen tehtävistä ja asiakaspalvelusta, sekä erityisesti halua oppia joka päivä uutta?

Työnkuvaan kuuluu lähitukihenkilön monipuoliset tehtävät työasemiin, oheis- ja verkkolaitteisiin sekä mobiililaitteisiin liittyen toimistoympäristössä. Toimit vahvasti asiakasrajapinnassa; autat, opastat ja ratkot erilaisia tietoteknisiä ongelmia. Ongelmien lisäksi työkuvaan kuuluu erilaiset asennus- ja käyttöönotto tehtävät. Työ tapahtuu Turun alueella InfoCaren loppuasiakkuuksissa, muutamassa eri toimipisteessä. Joitakin yksittäisiä keikkoja saattaa tulla hoidettavaksi myös Turun seudun ulkopuolella. Työ edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta IT-tuen tehtävistä ja asiakkaiden kohtaamisesta. Olet palvelualtis, reippaan työnotteen omaava ja aidosti IT-alan tehtävistä motivoitunut henkilö. Tulet tekemään töitä ihmisten parissa – niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Sen vuoksi toivommekin, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työn ei myöskään aina tarvitse olla totista puurtamista, vaan välillä myös huumorin viljely on sallittua. Katsomme työkokemuksen lisäksi myös harrastuneisuuden eduksi. Kerrothan siis hakemuksessasi, minkälaista osaamista sinulle on mahdollisesti kertynyt vapaa-ajan puolelta.

Tehtävässä työajat sijoittuvat arkipäiviin, lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin (klo 8-16). Etsimme lähitukihenkilöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Toinen työsuhde kestää arviolta kevääseen 2020 ja toinen on aluksi lyhyempi (n.2kk) projekti, mutta siinä on vahva optio jatkosta. Työt alkavat elokuun lopussa/syyskuun alussa. Työaika molemmissa tehtävissä on 37,5h/vko. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

TOIVOMME:

  • soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa
  • työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
  • kokemusta AD käyttäjähallinnasta
  • sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa
  • B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

TARJOAMME:

  • monipuolisia ja haastavia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • aidon mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista
  • ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Käy lukemassa InfoCarella työskentelystä lisää tästä:

https://insights.barona.fi/infocarelle