(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö x 2 projektiin
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Etsimme tunnetulle IT-alan asiakasyrityksellemme reippaan työnotteen omaavia lähitukihenkilöitä Tampereen seudulle lyhyeeseen projektiin syksylle 2020. Jos sinulta löytyy hieman kokemusta IT-tuen tehtävistä, olet innokas oppimaan uutta ja nautit teknisten ongelmien selvittelystä asiakasrajapinnassa, voit olla etsimämme henkilö. Osaamisesi voi olla kerrytetty niin työelämän, opintojen kuin harrastuneisuudenkin kautta - kerro meille itsestäsi!

Työnkuvaan kuuluu lähitukihenkilön monipuoliset tehtävät työasemiin, oheislaitteisiin sekä mobiililaitteisiin liittyen. Toimit vahvasti asiakasrajapinnassa; autat, opastat ja ratkot erilaisia tietoteknisiä ongelmia. Ongelmien lisäksi työkuvaan kuuluu erilaiset asennus- ja käyttöönotto tehtävät. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Tampereen ja ympäriskyntien alueella, mutta satunnaisia keikkoja voi tulla myös Satakunnan alueelle. Työn luonteen vuoksi tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta sekä B-ajokorttia. Työ tapahtuu toimistoympäristössä.

Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta IT-tuen tehtävistä ja asiakkaiden kohtaamisesta. Tartut tehtäviin innokkaasti ja haluat saattaa annetut työtehtävät aina loppuun saakka. Työ tapahtuu vahvasti asiakasrajapinnassa, joten toivomme, että sinulle on luontevaa työskennellä ja keskustella erilaisien ihmisien kanssa. Vaikka kohtaat asiakkaita itsenäisesti, sinun ei kuitenkaan tarvitse selvitä kaikesta yksin, sillä ympärilläsi toimii osaava IT tiimi.

Tehtävässä työajat sijoittuvat arkipäiviin, lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin. Kyseessä on noin 1kk:n mittainen määräaikainen työsuhde, mutta se voi sisältää option jatkosta. Työt alkavat arviolta syyskuun alussa. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

TOIVOMME:

  • Soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office/O365 ympäristön hyvää hallintaa
  • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä
  • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
  • Kokemus AD-käyttäjähallinnasta katsotaan eduksi

TARJOAMME:

  • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista
  • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valituille henkilöille teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.