(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö Vantaalle
Poolia IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Esittely

Haemme ICT-alan kokonaispalveluita tarjoavalle asiakkaallemme käyttöönottoprojektiin useampaa dynaamista ja palveluhenkistä

LÄHITUKIHENKILÖÄ (ON-SITE)

Vantaalle. Aloitus on elokuun alussa ja kesto alustavasti vuoden loppuun (jatko on myös mahdollinen) Työ on liikkuvaista, kokopäiväistä ja tapahtuu loppuasiakkaan toimipisteissä virka-aikoina. Työ edellyttää ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu laite -ja sovellusasennuksia suuressa, pääsääntöisesti Microsoft Windows -pohjaisessa infraympäristössä. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua työpyyntöjen vastaanottamista, tietoteknisten ongelmatilanteiden ratkaisemista sekä myös käyttäjien tukemista tietoteknisissä kysymyksissä.

Työ sisältää liikkumista pääsääntöisesti Vantaan alueella eri toimipisteiden välillä. Tehtävän kannalta oleellista on uusimpien Windows käyttöjärjestelmien hallinta sekä asennus ja konfigurointi osaaminen. Lisäksi kaikki ymmärrys työasemista, kannettavista, tableteista, mobiililaitteista ym. lisälaitteista, näiden konfiguroinneista ja asennuksista lasketaan eduksi.

Edellytykset

Työ soveltuu vastavalmistuneelle tai jo kokeneemmallekin koulutustaustaltaan esim. datanomille, IT-tradenomille tai vastaavan it-alan koulutuksen omaavalle henkilölle. Arvostamme työharjoittelun-, kesätöiden - tai muuta kautta saatua ajan tasalla olevaa työkokemusta vastaavista it-tuki tehtävistä sekä tietotekniikkaan liittyvää harrastuneisuutta ja teknistä orientoituneisuutta.

Tehtävässä menestymisen kannalta arvostamme dynaamista, luotettavaa, täsmällistä ja ripeää työotetta, korkeaa työmoraalia ja palveluhenkistä asennetta. Oleellista on myös annettujen ohjeiden noudattaminen sekä rohkeus kysyä epäselvissä tilanteissa.

Kokemus isojen organisaatioiden infra-ympäristöistä on ehdottomasti eduksesi.

Selkeä, sujuva ja reipas kommunikointikyky suomen kielellä sekä nuhteeton tausta on oleellista tehtävässä menestymiseksi. Ruotsin ja englannin kielten osaaminen lasketaan eduksi.

Edut

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kerryttää työkokemusta suuresta ja kansainvälisestä asiantuntijaorganisaatiosta, mukavan ja osaavan tiimin tuen, rennon työympäristön sekä mahdollisuuden uusien asioiden oppimiseen ja tekniseen kehittymiseen.

Työtehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävän organisaation IT-infran toimintaa sekä rakennetta. Näiden lisäksi tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden saada "jalkaasi oven väliin" tunnettuun ICT-alan palvelutoimijaan sekä ennakkoluulottomalla asenteella ja omalla toiminnallasi mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden urakehitykseesi!

Lisätiedot

Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt joustavasti ja pystyt työskentelemään kokoaikaisesti toimistoaikojen puitteissa.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi, Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin. Kerromme lisää asiakasyrityksestä sekä työtehtävästä mahdollisen haastattelun aikana.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".