(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö vakituiseen työsuhteeseen
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä sekä itsenäisen ja reippaan työotteen omaavaa lähitukihenkilöä Helsinkiin. Onko lähitukihenkilön työ sinulle entuudestaan tuttua ja nautit erilaisien ongelmien selvittelystä? Oletko etsimässä kokoaikaista ja vakituista työsuhdetta, jossa pääset aidosti oppimaan ja kehittymään?

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään yhdessä kiinteässä asiakasympäristössä Helsingissä keskittyen työasema- ja käyttäjätukeen. Pääset työskentelemään niin tietokoneiden, oheislaitteiden, verkkolaitteiden kuin erilaisien ohjelmistojenkin parissa. Tehtävään kuuluu erilaisien ongelmien ratkaisemista, käyttäjätukea ja erilaisia asennus- ja projektitehtäviä. Työ on hyvin itsenäistä ja sen takia toivommekin, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä ainakin muutamien vuosien ajalta. Tulet työskentelemään yrityksen useammassa eri toimipisteessä Helsingin alueella ja sen vuoksi tehtävä edellyttää omaa autoa ja ajokorttia.

Toivomme, että asiakkaiden kohtaaminen ja erilaisien ongelmien selvittäminen on sinulle entuudestaan tuttua. Olet toimeen tarttuva ja aktiivinen työntekijä, ja saatat omat työtehtäväsi kunnialla loppuun saakka. Tulet työskentelemään vahvasti käyttäjien parissa ja sen vuoksi työ edellyttääkin hyviä sosiaalisia taitoja. Työkokemuksen lisäksi katsomme myös harrastuneisuuden eduksi, joten kerrothan meille minkälaista osaamista sinulle on mahdollisesti kertynyt vapaa-ajan puolelta!

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, ja tulet työllistymään suoraan asiakkaamme palkkalistoille. Työaika sijoittuu toimistoaikojen puitteisiin. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

TOIVOMME:

  • Soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja O365 ympäristön hyvää hallintaa
  • Kokemusta AD käyttäjähallinnasta
  • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta
  • Kokemusta erilaisista työasemien ja ohjelmistojen asennus-, käyttöönotto- ja vianselvitys tehtävistä
  • Kokemus Windows servereistä katsotaa eduksi

TARJOAMME:

  • Monipuolisia, mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Itsenäisen roolin, jossa on aito mahdollisuus syventää IT-alan osamista
  • Kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.