(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö Stora Ensolle
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Etsimme asiakkaallemme Stora Ensolle asiakaspalveluhenkistä, itsenäistä ja reippaan työotteen omaavaa lähitukihenkilöä Itä-Suomen alueelle. Kyseessä on noin 6kk:n määräaikainen työsuhde. Työsuhteessa työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Tehtävänkuvaan kuuluu Stora Enson sisäisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, IT laitteiden asennus- ja ylläpitotehtävät sekä käyttäjien opastaminen sekä tehdas että toimistoympäristössä. Työ pitää sisällään hieman myös verkko- ja palvelinpuolen työtehtäviä. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, sillä tulet työskentelemään Stora Enson eri toimipisteissä, jotka sijaitseva seuraavilla aluille: Kitee, Uimaharju, Varkaus ja Joutseno. Riippuen asuinpaikastasi, tulet työskentelemään joissakin näissä paikoista ns. kiinteästi ja hoidat sieltä käsin IT-tuen tehtäviä myös muihin toimipisteisiin. Ratkot ongelmia joko loppukäyttäjän luona tai etäyhteyden/puhelimen avulla, tilanteesta riippuen.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo jokin verran työkokemusta lähituen työtehtävistä sekä aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen. Sinulla on jo varmuutta työskennellä itsenäisesti ja kykyä priorisoida omia työtehtäviäsi. Kokemuksesta huolimatta haluat kuitenkin edelleen oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Tartut työtehtäviin oma-aloitteisesti ja sinulle on kunnia asia saattaa työtehtäväsi aina loppuun saakka. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia sekä suomen että englannin kielellä.

Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja työajat sijoittuvat lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin (ma-pe, klo 8-16). Tarjoamme 6kk:n määräaikaisen työsopimuksen, jossa voi olla mahdollisuus myös jatkoon. Työsuhteen virallisena työantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Toivomme sinulta:

  • IT-alan koulutusta tai loppuvaiheen opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office/O365-ympäristön hallintaa
  • Kokemusta Windows Servereistä
  • Kokemusta käyttäjähallinnasta (AD)
  • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)
  • Mahdollisuutta oman auton käyttöön

Tarjoamme:

  • Erinomaisen mahdollisuuden kasvaa monipuolisten ja haastavien tehtävien mukana
  • Mielenkiintoisen asiakasyrityksen ja osaavat kollegat
  • Mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksen meille pikimmiten hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä rekrytoivaan konsulttiin, Noora Partalaan, puh. 040 558 4069 | noora.partala@barona.fi.

Tehtävään valitulle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.