(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö Stora Ensolle Helsinkiin
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Oletko IT-alan osaaja ja etsit itsellesi uusia haasteita Helsingistä? Omaatko reippaan ja oma-aloitteisen työasenteen ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä? Etsimme nyt asiakkaallemme Stora Ensolle lähitukihenkilöä heidän pääkonttorilleen Helsingin Katajanokalle! Kyseessä on 6kk:n määräaikainen työsuhde, jossa on myös mahdollisuus jatkoon.

Tehtävänkuvaan kuuluu mm. työasema-asentaminen, erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen ja käyttäjien opastaminen. Työ tapahtuu Stora Enson pääkonttorissa, joissa olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen. Toivomme sinulta alan tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja. Katsomme myös harrastuneisuuden eduksi!

Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Hyvien teknisten taitojen lisäksi edellytämme myös hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä suomen- että englanninkielellä. Pidämme tärkeänä myös pitkäjänteisyyttä sekä kykyä saattaa asiat loppuun asiakkaita palvellessa.

Tarjoamme 6kk:n määräaikaisen työsuhteen, jossa on mahdollisuus myös jatkoon. Töitä on tarjolla 37,5h/vko ja työ tapahtuu toimistoaikojen puitteissa (ma-pe, klo 8-16). Työsuhteessa virallisena työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy. Työt alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään edellytämme:

Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen sekä O365:n hyvää hallintaa

työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet yms.)

perusosaamista käyttäjähallinnasta (AD)

kokemus verkko- ja palvelinympäristöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys

ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti

hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta

sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa

Tarjoamme:

mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön

mahdollisuuden kehittää osaamistasi IT alalla

itsenäisen roolin osana isompaa organisaatiota

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi pikimmiten hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla! Mikäli jokin jäi askarruttamaan tehtävään liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä rekrytoivaan konsulttiin, Noora Partalaan, noora.partala@barona.fi

Tehtävään valitulle teetetään poliisin laatima henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.