(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö RollOut-projektiin loppuvuodeksi
Relacom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Etsimme asiakkaallemme Relacom Finland Oy:lle kolmea asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa lähitukihenkilöä Tampereelle RollOut-projektiin tekemään Windows- käyttöjärjestelmän päivityksiä. Kyseessä on vuoden loppuun asti kestävä määräaikainen työsuhde. Työsuhteen virallisena työnantaja tulee toimimaan Barona IT Oy.

Päätyötehtävänäsi on Windows 7 käyttöjärjestelmien päivittäminen Windows 10 järjestelmään, mahdollisten muiden tarvittavien ohjelmien asennus sekä loppukäyttäjien käyttäjätuki. Työ tapahtuu yhdessä isossa loppuasiakkuudessa Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työssäsi olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä heinä-elokuun aikana. Kyseessä on vuoden loppuun asti kestävä määräaikainen työsuhde, jossa työtunteja on 0-37,5h/vko. Töitä kuitenkin ennakoidaan olevan todella hyvin tarjolla, jopa täysiä viikkoja. Työtä tehdään arkipäivisin n. klo 8-16 välillä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen. Voit olla työurasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi tekijä. Toivomme kuitenkin IT-alan koulutusta tai alan opintoja. Katsomme harrastuneisuuden, työkokemuksen sekä työharjoittelut eduksi.

Olet reipas, omatoiminen ja ulospäinsuuntautunut henkilö, joka ei jännitä kohdata päivittäin uusia ihmisiä. Tartut toimeen aktiivisesti ja sinulle on kunnia saattaa työt huolellisesti loppuun saakka. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot, ja pysyt tarvittaessa palvelemaan asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Tehtävään valituilla henkilöillä tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Relacom voi kuitenkin tarvittaessa järjestää työntekijöille koulutuksen, mikäli tätä ei löydy omasta takaa. Tehtävään valituille henkilöillä tullaan teettämään myös suojeluspoliisin kevyt taustaselvitys, mikä on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Toivomme sinulta:

• hieman jo työkokemusta vastaavista tehtävistä ja asiakaspalvelusta

• Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa

• hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

• luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä kykyä työskennellä ohjeiden mukaisesti

• kaikki tietotekninen harrastuneisuus katsotaan eduksi

Tarjoamme:

• monipuolisia työtehtäviä

• mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamista ja työkokemusta tunnetussa IT-alan yrityksessä

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla! Mikäli jokin jäi askarruttamaan tehtävään liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä rekrytoivaan konsulttiin, Noora Partalaan, noora.partala@barona.fi / 040-558 4069.