(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö projektiin
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Etsimme asiakkaallemme reippaan työotteen omaavaa lähitukihenkilöä Turun seudulle lyhyeeseen projektiin syksylle 2020. Jos sinulta löytyy hieman kokemusta IT-tuen tehtävistä, olet innokas oppimaan uutta ja nautit teknisten ongelmien selvittelystä asiakasrajapinnassa, voit olla etsimämme henkilö. Osaamisesi voi olla kerrytetty niin työelämän, opintojen kuin harrastuneisuudenkin kautta - kerro meille itsestäsi!

Työnkuvaan kuuluu lähitukihenkilön monipuoliset tehtävät työasemiin, oheis- ja verkkolaitteisiin sekä mobiililaitteisiin liittyen. Toimit vahvasti asiakasrajapinnassa; autat, opastat ja ratkot erilaisia tietoteknisiä ongelmia. Ongelmien lisäksi työkuvaan kuuluu erilaiset asennus- ja käyttöönotto tehtävät. Työ tapahtuu Turun alueella yhdessä isommassa asiakasympäristössä, joten työ ei edellytä liikkumista eikä omaa autoa.

Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta IT-tuen tehtävistä ja asiakkaiden kohtaamisesta. Tartut tehtäviin innokkaasti ja haluat saattaa annetut työtehtävät aina loppuun saakka. Työ tapahtuu vahvasti asiakasrajapinnassa, joten toivomme, että sinulle on luontevaa työskennellä ja keskustella erilaisien ihmisien kanssa. Vaikka kohtaat asiakkaita itsenäisesti, sinun ei kuitenkaan tarvitse selvitä kaikesta yksin, sillä ympärilläsi toimii osaava IT tiimi.

Tehtävässä työajat sijoittuvat arkipäiviin, lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin. Kyseessä on noin 1,5-2kk:ta kestävä määräaikainen työsuhde. Työt alkavat arviolta elokuun lopussa. Työ on kokopäiväinen, 37,5h/vko. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

TOIVOMME:

  • Soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa, O365 osaaminen katsotaan eduksi
  • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
  • Kokemusta AD käyttäjähallinnasta

TARJOAMME:

  • Monipuolisia ja haastavia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Aidon mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista
  • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Lisätietoja tehtävästä: noora.partala@barona.fi