(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö Ouluun
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Etsimme asiakkaallemme reipasta ja asiakasrajapinnassa luontevasti toimivaa lähitukihenkilöä monipuolisiin teknisiin tuki- ja asennustehtäviin Ouluun. Nautitko ongelmien ratkaisemisesta, ihmisien neuvomisesta teknisissä asioissa sekä erilaisista asennustehtävistä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa niin työasemiin, oheislaitteisiin kuin erilaisiin ohjelmistoihin liittyen. Työ painottuu pääsääntöisesti lähituen tehtäviin, mutta tulet työskentelemään osana service desk- tiimiä ja siten osa keikoista hoidetaan myös etänä puhelimitse ja etähallintatyökalun avulla. Työ tapahtuu Oulun seudulla useassa eri toimipisteessä ja sen vuoksi työ edellyttää omaa autoa sekä B-ajokorttia.

Toivomme, että sinulla olisi jo hieman kokemusta IT-tuen työtehtävistä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Katsomme myös harrastuneisuuden eduksi, joten kerrothan meille minkälaista osaamista sinulle on mahdollisesti kertynyt myös työelämän ulkopuolelta. Työntekijänä toivomme, että oma-aloitteinen, huolellinen ja innokas tarttumaan uusiin työtehtäviin. Sinulle on luontevaa kohdata uusia ihmisiä päivittäin niin kasvokkain kuin puhelimitsekin ja pidät tärkeänä saattaa työpöydälläsi olevat tehtävät aina loppuun saakka. Arvostamme reippautta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista työskentelyotetta. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään osana huumorintajuista ja rentoa työyhteisöä.

Työt alkavat pikimmiten, mahdollisesti jo syyskuun aikana ja työsuhde kestää arvioilta vuoden 2020 loppuun. Työsuhteessa on kuitenkin vahva optio jatkosta. Työpäivät sijoittuvat arkipäiviin (ma-pe, klo 8-16). Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

TOIVOMME:

  • Soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office/O365 ympäristön hyvää hallintaa
  • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä sekä erilaisien ongelmien ratkaisemisesta
  • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
  • Kokemus AD-käyttäjähallinnasta
  • B-ajokorttia sekä omaa autoa

TARJOAMME:

  • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista
  • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.