(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö, Mandatum Lifelle Helsinkiin
Mandatum Life Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Etsimme asiakkaallemme Mandatum Lifelle osa-aikaista lähitukihenkilöä 12 kuukauden kestoiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Barona IT Oy:lle, mutta työskentelemään asiakasyrityksessämme Mandatum Lifellä Helsingin Bulevardilla.

TYÖTEHTÄVÄT

Toimenkuva on laaja; se sisältää mm. IT-tuen tarjoamisen talon omalle väelle, laitetoimitukset, Mandatum Lifen avainjärjestelmän hallinnan, eri ympäristöjen dokumentointi, työasemien ja ohjelmistojen asentamisen ja vianselvitykset. Mikäli pidät asiakasrajapinnassa toimimisesta ja sinulla on valmiudet monipuolisessa ja vaativassa lähitukiympäristössä toimimiseen, voit olla etsimämme henkilö.

TOIVOMME HAKIJALTA

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hakijalta tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista työasennetta. Toivomme tehtävään valitulta henkilöltä järjestelmällistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä reagointivalmiuksia vaihteleviin tilanteisiin. Lisäksi edellytämme soveltuvaa IT-alan koulutusta tai vastaavaa työkokemusta teknisen tuen tehtävistä. Työskentely tapahtuu toimistotyöaikojen puitteissa.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Lisätietoa tehtävästä antaa Barona IT:n HR-konsultti Mikael Korpi, mikael.korpi@barona.fi tai 040 7405 135.

TIEDOT

Työmäärä: Osa-aikainen, 0-37,5 h/vko

Työn aloitus & kesto: Aloitus 19.8, kesto 12 kk

Sijainti: Helsinki, Bulevardi

Palkka: Sopimuksen mukaan