(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö liikkuvaan työhön
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa lähitukihenkilöä liikkuvaan työhön. Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja toimelias teknisestä tuesta innostuva henkilö, joka on kiinnostunut kehittymään alalla monipuolisten tehtävien parissa.

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Työ tapahtuu yritysympäristössä, jossa olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo hieman työkokemusta lähituen tehtävistä ja ennen kaikkea aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen.

Työajat tehtävässä sijoittuvat arkipäiviin, lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin. Kyseessä on 6 kuukauden määräaikainen työsuhde, jossa aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä on optio jatkolle myös tämän jälkeen. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

KENELLE?

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti IT-tuesta innostuvalle, asiakaspalveluhenkiselle ja tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo hieman kokemusta IT-tuen tehtävistä. Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia sekä suomen että englannin kielellä.

TOIVOMME:

soveltuvaa koulutusta IT-alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja

vahvaa Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hallintaatyöasemien

lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)

kokemusta AD käyttäjähallinnasta

positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

oman auton käyttömahdollisuutta

TARJOAMME:

monipuolisia ja haastavia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa

asiakasyrityksen tarjoaman vahvan osaamisen ja kouluttautumisen työsi tueksi

itsenäisen roolin osana tiimiä

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, mikä läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.