(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö liikkuvaan työhön, Atea
ATEA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Etsimme asiakkaallemme Atea Finland Oy:lle asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa lähitukihenkilöä Oulun seudulle liikkuvaan työhön. Etsimämme henkilö on toimeen tarttuva ja IT-alalta osaamista jo kerryttänyt henkilö, joka on kiinnostunut kehittymään alalla monipuolisten tehtävien parissa.

Mitä?

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkaiseminen (työasemat, verkko- ja oheislaitteet sekä mobiililaitteet), käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Työssäsi tulee vastaan myös AV-laitteisiin liittyviä työtehtäviä ja toivommekin, että sinulta löytyisi aikaisempaa kokemusta AV-laitteiden parista. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja tulet työskentelemään useampien eri loppuasiakkuuksien toimitiloissa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Oulun seudulla, mutta satunnaisia reissupäiviä saattaa tulla myös Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueille.

Työajat tehtävässä sijoittuvat arkipäiviin, lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin (ma-pe, klo 8-16). Työsuhde on kokoaikainen (37,5h) ja määräaikainen (6kk). Työsuhde sisältää kuitenkin option jatkosta. Työn luonteen vuoksi tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja omaa autoa. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

Kenelle?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva IT-alan koulutus ja vähintään noin 1-2 vuoden työkokemus vastaavista lähituen työtehtävistä. Sinulla on myös aitoa halua ja motivaatiota syventää osaamistasi omalla työurallasi ja sytyt siitä, kun opit jotakin uutta. Toivomme, että osaat tarttua työtehtäviin itsenäisesti ja organisoida omaa työarkeasi, mutta et kuitenkaan ole täysin yksinäinen susi. Osaat kommunikoida, sopia asioista ja hoitaa työtehtäviäsi niin, että koko tiimin arki on sujuvaa. Atealla hoidetaan työt ammattitaitoisesti ja laadukkaasti, mutta se ei tarkoita sitä, ettei työpäivät saisi pitää sisällään myös naurua ja huumoria.

Toivomme, että hallitset:

  • Windows-käyttöjärjestelmät (7 & 10) ja O365 ympäristön
  • Työasemien lisälaitteet (tulostimet, verkkolaitteet)
  • Active Directoryn
  • AV-laitteet (asennus ja vikatilanteiden selvittely)

Miksi työllistyä Barona IT:n kautta Atealle?

''Atea on kokonaisvaltainen IT-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön - rakennamme Suomea tietotekniikalla. Atealla olemme ylpeitä siitä, että asiakkaalla ei ole sellaista ongelmaa, johon emme ratkaisua löydä. Hoidamme asiakkaan IT-haasteet kokonaisvaltaisesti yksittäisen käyttäjän pienimmästä murheesta aina laajoihin tuotannollisiin ratkaisuihin asti. Työ tehdään aina istuen asiakkaan puolella pöytää ja asiakkaan bisneksen ehdoilla.

Jokainen työntekijämme nähdään yhdenvertaisena ja vuokratyöntekijänä saat samat mahdollisuudet kuin kuka tahansa Atealla. Vuoden 2019 aikana olemme lanseeranneet täysin uuden sisäisen koulutusohjelman, jonka kautta teknisille henkilöillemme tarjotaan mahdollisuus kehittää osaamistaan ja sitä kautta siirtyä haastavimpiin tehtäviin, oli kyseessä sitten palvelin-, virtualisointi-, verkko-, tai muut ICT-ratkaisut.''

Yksi strategiamme kulmakivistä on "The Place to Be – kulttuuri", joka pitää sisällään mm. seuraavat teesit:

  • TOP-10 työnantaja ICT-sektorilla - Paikka, jossa kaikki haluavat olla, täällä tehdään fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa.
  • Ylivertainen työntekijäkokemus - Voisimme huoletta haastaa uuden työntekijän etsimään konttoriltamme kollegan, joka olisi ikinä katunut työskentelyään Atealla.
  • Yksilösuorituksesta voittajajoukkueeksi - Olemme aidosti joukkue, jossa jokainen yksilö puhaltaa yhteen hiileen luodakseen jotain suurta.''

Kiinnostuitko? Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttä.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.