(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö, kokoaikainen, Infocare Oy, pääkaupunkiseutu
Infocare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Oletko asiakaspalveluhenkinen ja valmis auttamaan asiakkaita teknisissä haasteissa? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa ongelmia ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Lähitukihenkilö!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Infocare Oy:lle, oma-aloitteista Lähitukihenkilöä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on määräaikainen syyskuun loppuun saakka ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. Lähitukihenkilön tehtävässä toimit asiakasyritysten tukena tietojärjestelmien, ohjelmistojen ja laitteistojen kanssa. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden oppia vaativasta asiakaspalvelusta ja teknisestä tuesta. Työntekoalueena on pääkaupunkiseutu.

InfoCare Group on Pohjoismaiden suurin itsenäinen laite- ja merkkiriippumaton tietotekniikan palveluntarjoaja. Vahvan osaamisen ja palveluiden skaalautuvuuden ansiosta asiakkaitamme ovat yhtä sujuvasti tuhansien työntekijöiden organisaatiot, kuin pienemmätkin yritykset. Laajan kumppaniverkostomme avulla voimme tarjota palveluitamme myös maailmanlaajuisesti. Meillä on yli 160 huoltopistettä, 1100 työntekijää Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Teemme yritysasiakkaillemme yli 3000 palvelutoimitusta päivittäin. Tavoitteenamme on tarjota tehokkain palveluratkaisu ja ratkaista teknologisia haasteita ammattimaisesti. Lisätietoa Infocaresta löydät täältä: http://infocare.com/fi/

Pääasialliset tehtävät
- Autat asiakasta tietojärjestelmiin, ohjelmistoihin ja laitteistoihin liittyvissä ongelmissa
- Annat tukea sähköpostitse sekä puhelimitse sekä paikan päällä
- Tuet työlläsi koko tiimin panosta oma-aloitteisesti
- Ratkaiset teknisiä ongelmia vankalla ja reippaalla otteella

Odotamme sinulta
- IT-alan ammatillista koulutusta
- Aikaisempaa työkokemusta IT-lähituen tehtävistä
- Vahvaa palveluhenkisyyttä, itsenäistä työotetta ja kykyä ajatella asiakaslähtöisesti
- Ajokorttia ja omaa autoa
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa kirjallisesti ja suullisesti

Tarjoamme sinulle
- Mahdollisuuden kehittyä teknisellä alalla
- Paikan kehittää asiakaspalvelutaitojasi B2B-alalla
- Hyvän perehdytyksen ja mielenkiintoiset asiakasyritykset
- Nuorekkaan työympäristön ja työtiimin
- Mahdollisuuden edetä urapolullasi

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.3, mutta nopeus on valttia, joten hae heti! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com). 

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.