(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö Kokkolaan
ATEA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsimme asiakkaallemme Atea Finland Oy:lle asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa lähitukihenkilöä Kokkolan seudulle. Kyseessä on noin kuuden (6) kuukauden määräaikainen työsuhde, joka sisältää mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhteessa työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Työ tapahtuu yritysympäristöissä, joissa olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo muutaman vuoden ajan työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen. Katsomme eduksi myös harrastuneisuuden sekä muun käytännön kokemuksen rauta- ja elektroniikkapuolesta, sillä työssä tulee vastaan myös AV-tekniikan toteutuksiin liittyviä työtehtäviä.

Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin kielen taito on plussaa. Pidämme tärkeänä myös pitkäjänteisyyttä sekä kykyä saattaa asiat loppuun asiakkaita palvellessa.

Työ tapahtuu arkipäivisin ja työajat sijoittuvat lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin. Työsuhde on osa-aikainen (15-37,5h/vk). Koska työ tapahtuu moniasiakkuusympäristössä useassa eri sijainnissa, työ on luonteeltaan liikkuvaa. Tämän vuoksi tehtävä edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työntekijällä saattaa olla myös satunnaisia työpäiviä Seinäjoella. Onhan sinulle siis autolla liikkuminen luontevaa.

Tehtävään edellytämme:

  • työkokemusta vastaavista tehtävistä ja asiakaspalvelusta
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa
  • työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)
  • AV-laitteiden tuntemusta ja kokemusta asennuksista
  • hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia
  • luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta
  • mahdollisuutta oman auton käyttöön

Tarjoamme:

  • monipuolisia ja haastavia työtehtäviä
  • mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaiseksi
  • asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi meille pikimmiten oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!