(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö Kanta-Hämeen alueelle
Infocare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Etsimme asiakkaallemme InfoCarelle itsenäisen työnotteen omaavaa ja asiakasrajapinnassa luontevasti toimivaa lähitukihenkilöä työskentelemään niin tietokoneiden, tulostimien kuin verkkolaitteidenkin parissa. Nautitko liikkuvasta työnkuvasta ja vaihtelevista IT-tuen tehtävistä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

MITÄ?

Etsimme loppuvuoden (2020) ajaksi asiakkaallemme InfoCarelle lähitukihenkilöä, joka työskentelee monipuolisten tehtävien parissa pääsääntöisesti Kanta-Hämeen alueella. Työtehtäviä saattaa tulla hoidettavaksi satunnaisesti myös Pirkanmaan tai Päijät-Hämeen alueelle eli työ on siis liikkuvaa. Tässä tehtävässä pääset tekemään tietokoneiden, tulostimien ja verkkolaitteiden takuuhuoltoja sekä monipuolisia lähitukihenkilön tehtäviä InfoCaren loppuasiakkaiden luona.

KENELLE?

Toivomme, että sinulla olisi kokemusta vastaavista tehtävistä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Olet tottunut organisoimaan ja priorisoimaan omaa työarkeasi ja pystyt hoitamaan työtehtäviäsi itsenäisesti. Sinulle on luontevaa kohdata uusia ihmisiä päivittäin niin kasvokkain kuin puhelimitsekin ja pidät tärkeänä saattaa työpöydälläsi olevat tehtävät aina loppuun saakka. Arvostamme reippautta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista työskentelyotetta. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään osana huumorintajuista ja rentoa työyhteisöä.

Työt alkavat pikimmiten, mahdollisesti jo syyskuun aikana ja työsuhde kestää arvioilta vuoden 2020 loppuun. Työsuhteessa on vahva optio jatkosta. Työpäivät sijoittuvat arkipäiviin (ma-pe, klo 8-16). Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

TOIVOMME:

  • Soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja O365 ympäristön hyvää hallintaa
  • Kokemusta tulostimien huoltotehtävistä (esim. Lenovo, Dell, Lexmark)
  • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä sekä erilaisien ongelmien ratkaisemisesta
  • Kokemus AD-käyttäjähallinnasta
  • B-ajokorttia sekä omaa autoa

TARJOAMME:

  • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Itsenäisen roolin, jossa on kuitenkin työyhteisön tuki taustalla
  • Kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden uuden oppimiseen

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.