(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö, IT
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Etsimme nyt kansainvälisesti toimivalle yritysasiakaallemme reipasta ja asiakasrajapinnassa luontevasti toimivaa lähitukihenkilöä.

Toimenkuva on laaja käsittäen tarpeen mukaan mm. työasema-asennuksia ja teknistä ongelmanratkontaa sekä käyttäjätukea yritysasiakkaille. Tarvitset järjestelmällistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä reagointivalmiuksia vaihteleviin tilanteisiin. Mikäli pidät asiakasrajapinnassa toimimisesta ja sinulla on valmiudet monipuolisessa lähitukiympäristössä toimimiseen, voit olla etsimämme henkilö!

Kyseessä on määräaikainen tehtävä 31.3.2019 saakka, mutta saattaa sisältää mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työtuntien määrä saattaa joustaa projektien tarpeiden mukaan.

Tehtävään edellytämme:

soveltuvaa IT alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja

osaamista Windows työasemaympäristöistä (7 ja 10)

Microsoft Office -tuoteperheen hyvää osaamista

osaamista MS Active Directoryn käyttäjähallinnasta

monipuolista ongelmanratkaisukykyä, mm: verkko-ongelmat, tulostusongelmat, laitteisto- ja ajuriongelmat sekä sovellusten asennus ja konfigurointi

myös jonkin verran rautaosaamista

oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja huolellisuutta

ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti

positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta

dokumentointivalmiuksia

mahdollisuutta käyttää työkielinä sujuvan suomen lisäksi myös englannin kieltä

Tarjoamme:

mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön

mahdollisuuden kehittää osaamistasi IT alalla

itsenäisen roolin osana isompaa organisaatiota

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qToBD7f6Po8?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi meille jo tänään ja liität mukaan CV:si. Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.