(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö / IT -asentaja
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Etsimme IT-alan asiakasyrityksiimme IT-asentajia/Lähitukihenkilöitä alkusyksystä alkaviin projekteihin Pääkaupunkiseudulle. Mikäli olet asiakasrajapinnassa luontevasti toimiva työasemaosaaja, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävänkuva kattaa pääasiassa työasemien asennuksia käyttäjille ja niihin liittyvää ongelmatilanteiden selvitystä projektien tarpeet huomioiden.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta reipasta työskentelyotetta sekä vahvaa Windows työasemaympäristön osaamista (7 ja 10) sekä perustason teknistä ymmärrystä esim. verkkoympäristöihin ja oheislaitteisiin liittyen. Voit olla jo valmistunut alan opinnoista tai opintojen loppuvaiheessa. Vahva harrastustausta ja kiinnostus alaa kohtaan saattavat myös luoda edellytykset tähän tehtävään.

Tehtäviin edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön, koska työtä tehdään moniasiakasympäristöissä.

Projektien kestot ovat arvioidusti vuoden 2018 loppuun tai maaliskuun 2019 loppuun, mutta tarkentuvat vielä. Työtuntien määrä saattaa joustaa projektien tarpeiden mukaan.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qToBD7f6Po8?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

https://careers.barona.fi/it/tech-support/

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian ja lisäät mukaan CV:si. Osa projekteista on alkamassa näillä tiedoin syyskuussa.