(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö Hankoon
Relacom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Oletko IT-alan osaaja ja etsit itsellesi uusia haasteita Uudeltamaalta? Omaatko reippaan ja oma-aloitteisen työasenteen ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä? Etsimme nyt asiakkaallemme Relacomille lähitukihenkilöä mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työnkuvaan kiinteeseen asiakkuuteen Hankoon. Kyseessä on suorarekrytointi ja virallisena työnantajana tulee toimimaan siis Relacom Finland Oy.

Lähitukihenkilön tehtävässä pääset tekemään monipuolisia tehtäviä, kuten työasema-asennuksia, teknistä ongelmanratkontaa sekä antamaan käyttäjätukea. Vastassa voi olla niin työasemia, oheislaitteita kuin mobiililaitteita.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle henkilölle, jolta löytyy jo hieman IT-alan työtehtävistä kokemusta. Kokemus voi olla hankittua esimerkiksi työharjoitteluiden tai varsinaisten työsuhteiden kautta. Katsomme eduksi myös harrastuneisuuden esimerkiksi rautapuolelta. Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi!

Toivomme sinulta järjestelmällistä ja itsenäistä työskentelyotetta ja erityisesti reagointivalmiuksia vaihteleviin tilanteisiin. Hyvien teknisten taitojen lisäksi edellytämme myös hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä suomen- että englanninkielellä. Pidämme tärkeänä myös pitkäjänteisyyttä sekä kykyä saattaa asiat loppuun asiakkaita palvellessa.

Työ tapahtuu Relacomin loppuasiakkaan toimitiloissa Hangossa. Kyseessä on n. 6kk:n määräaikaisen työsuhde, jossa on vahva mahdollisuus myös jatkoon. Työtunteja on tarjolla 15-37,5h/vko ja työaikoja sijoittuu toimistoaikojen puitteisiin, klo 8-16.

Toivomme sinulta:

• IT-alan koulutusta tai alan opintoja

• Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hallintaa

• työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)

• hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

• suomen- ja englanninkielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa

• luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta

• voimassa oleva työturvallisuuskortti on etu, mutta Relacom järjestää koulutuksen sinulle tarvittaessa

Tarjoamme sinulle:

• mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääsee tekemään monipuolisia ja vaihtelevia IT-tukihenkilön tehtäviä

• osaavat kollegat

• mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Työt alkavat toukokuun alussa. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytoivalta konsultilta: Noora Partala, 040-558 4069, noora.partala@barona.fi.

Tehtävään valitulle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.