Lähitukihenkilö Eurajoelle
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2021

Etsimme nyt kansainväliselle tietotekniikan ulkoistuspalveluita tarjoavalle asiakkaallemme CGI:lle LÄHITUKIHENKILÖÄ työskentelemään työasemien käyttöönottoasennusten ja lähitukitehtävien pariin. 

Työpaikka tulee sijaitsemaan Eurajoella yhden asiakkaan saitilla. Töitä tehdään arkisin klo. 7-16 välillä.


Mistä on kyse?

Tehtäviin kuuluu Windows työasemaympäristöissä päätelaite -ja sovellusasennukset sekä näiden ylläpito ja tukitehtävät. Työskentelyyn kuuluu myös tukipyyntöjen vastaanottaminen, vianmäärittely, käyttöönottoasennukset, huollon toimenpiteet sekä käyttäjien tukeminen ja opastus erilaisissa työasemiin, oheislaitteisiin (mm. printterit ja mobiililaitteet) sekä verkkoihin liittyvissä kysymyksissä. Tärkeitä työkaluja tässä roolissa tulevat olemaan mm. Azure, SCCM ja Active Directory, joten aiempi kokemus näistä on eduksi.

Asiakkaan saitilla tapahtuvan lähituen lisäksi pääset ajoittain tukemaan ja auttamaan asiakkaita myös etäyhteyksin puhelimen ja Teamsin välityksellä. 

Mitä odotamme?

Tämä monipuolinen tehtävä sopii hyvin muutaman vuoden työkokemuksen omaavalle henkilölle, jolta löytyy aiempaa kokemusta käyttöönottoasennus- ja lähitukitehtävistä sekä Windows käyttöjärjestelmien parista. Toivomme, että sinulta löytyy tekninen koulutustausta ja olet valmistunut esim. IT-tradenomiksi tai IT-insinööriksi. Lisäksi arvostamme tietotekniikkaan liittyvää harrastuneisuutta ja teknistä orientoituneisuutta. 

Työtehtävässä menestyminen tulee edellyttämään itseohjautuvuutta, luotettavuutta ja täsmällisyyttä. Oleellista on myös aktiivisuus kysyä epäselvissä tilanteissa, oma-aloitteisuus ja kyky priorisoida eri tehtäviä. Tulet työskentelemään osana 4 hengen asiantuntijan tiimiä. Kansainvälisissä työympäristöissä työskentely edellyttää myös selkeää kommunikointikykyä suomen ja englannin kielellä.

Mita tarjoamme?

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kerryttää työkokemusta suuresta ja kansainvälisestä asiantuntijaorganisaatiosta, osaavan tiimin tuen, mukavan työympäristön sekä mahdollisuuden uusien asioiden oppimiseen ja tekniseen kehittymiseen. Työtehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävän organisaation IT-infran toimintaa sekä rakennetta. Näiden lisäksi tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden saada "jalkaasi oven väliin" sekä ennakkoluulottomalla asenteella ja omalla toiminnallasi mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden urakehitykseesi!

Lisätietoja

Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt joustavasti alkuvuoden aikana ja pystyt työskentelemään kokoaikaisesti toimistoaikojen puitteissa. Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy heti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Poolia IT:n rekrytointikonsultit Annastiina Korpi (020 7290 835 & annastiina@poolia.fi) ja Neea Turunen (020 7290 843 & neea@poolia.fi). 

Huom! Poolian ja Poolia IT:n rekrytoijia on tavattavissa myös #contactforum -virtuaalimessuilla!

CGI Suomi Oy

CGI yksi suurimpia IT-yrityksiä Suomessa ja maailmalla. CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. CGI:n vahva toimialakokemus ja -näkemys sekä tuloskeskeinen toimintatapa auttavat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin. Asiantuntijamme työskentelevät Suomessa 18 paikkakunnalla ja globaalisti meitä on yli 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1541675
  • Tehtäväalue: IT & Tech, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Eurajoki, Rauma