(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö eteläisen Keski-Suomen alueelle
ICT Elmo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja omaat reippaan ja oma-aloitteisen työotteen? Haemme asiakasyrityksellemme Elmolle lähitukihenkilöä eteläisen Keski-Suomen alueelle. Kyseessä on yhden (1) vuoden määräaikainen työsuhde, jossa mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhteessa työnantajana toimii Barona IT Oy.

Tampereen Puhelin on nyt Elmo.

Elmo on nopeasti kasvava ICT yritys ja haemme heidän rentoon, mutta asiantuntevaan yhteisöön lähitukihenkilöä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Lähitukihenkilön työpäivä kuluu Elmon yritysasiakkaiden tietoteknisten ongelmien ratkomisen, käyttäjien opastamisen sekä koneiden ja yhteyksien asentamisen parissa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen. Eduksesi on harrastuneisuus sekä muun käytännön kokemus rauta- ja elektroniikkapuolesta. Pysyyhän sinulla tarvittaessa ruuvimeisseli kädessä!

Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pääsääntöisesti työkielesi on suomi, mutta tarpeen vaatiessa osaat palvella myös englanniksi. Reipas asenne ja aito kiinnostus asiakaspalvelutyöhön on tärkeää tehtävässä menestymiselle. Pidämme tärkeänä myös pitkäjänteisyyttä sekä kykyä saattaa asiat loppuun asiakkaita palvellessa.

Työ tapahtuu arkipäivisin ja työajat sijoittuvat lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin (klo 8.00-16.00). Pääasiallinen työskentelypiste on Hallin seudulla. Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kasvaa monipuolisten ja haastavien tehtävien mukana.

Tehtävään edellytämme:

  • työkokemusta vastaavista tehtävistä ja asiakaspalvelusta
  • Windows-käyttöjärjestelmien hyvää hallintaa
  • työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)
  • hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia
  • luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta
  • mahdollisuutta oman auton käyttöön

Tarjoamme:

  • monipuolisia ja haastavia työtehtäviä
  • mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaiseksi
  • asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi

Kyseessä on kokoaikainen yhden (1) vuoden mittainen määräaikainen työsuhde, jossa on mahdollisuus jatkoon. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi meille oheisen linkin kautta. Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla!

Tehtävään valitulle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.