(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö esiasennusprojektiin, Dustin Finland Oy
Dustin Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Etsimme nyt asiakkaallemme Dustin Finland Oy:lle lähitukihenkilöä IT-asennusprojekteihin pääkaupunkiseudulle! Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi kokeneemmalle konkarille tai IT-alaansa aloittavalle osaajalle. Toivottavaa kuitenkin olisi, että henkilöllä olisi jo jonkin verran työtaustaa esiasennus- ja päätelaiteasennustehtävistä.

Tehtävänkuvaan kuuluu myös käyttöjärjestelmien ja ohjelmistojen esiasennus, erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, työasemien tietojen varmuuskopiointi, käyttäjien opastus, sekä yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hakijalta tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista työasennetta. Lisäksi edellytämme soveltuvaa työkokemusta tai IT-alan koulutusta ja vahvaa laitetuntemusta harrastuneisuuden kautta.

Tehtävä on määräaikainen alkuun, mutta tehtävässä on optio vakinaistua suoraan asiakkaalle. Työntekoalue on Helsinki. Työsuhteessa työnantajana toimii aluksi Barona IT Oy.

Tehtävään edellytämme:

-Windows-käyttöjärjestelmän ja Office-ohjelmiston hallitseminen.

-Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)

-Hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä, sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

-Luovaa ongelmanratkaisutaitoa, sekä oma-aloitteisuutta

Tiedot:

-Sijainti: Pääkaupunkiseutu

-Palkka: Sopimuksen mukaan

-Muuta: Katsomme eduksesi oman auton käyttömahdollisuuden.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavalle HR-konsultille: Joel Rönkkö, joel.ronkko@barona.fi