(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö Decens Oy:lle
Decens Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Oletko aikaansaava ja innokas IT-alan osaaja? Motivoidutko teknisten ongelmien ratkaisemisesta sekä asiakkaiden palvelemisesta? Etsitkö mahdollisuutta kehittää itseäsi monipuolisten tehtävien parissa ammatillista kasvua tukevassa organisaatiossa?

Etsimme nyt asiakkaallemme Decens Oy:lle lähitukihenkilöä Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vk) ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Barona IT hoitaa tehtävän hakuprosessin ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan Decens Oy:lle.

Tehtävän kuvaus:

Tehtävässä toimit monipuolisessa roolissa, mutta pääosin vastaat lähituen työtehtävistä. Tehtäviisi kuuluu laite- ja sovellusasennukset Windows -pohjaisessa yritysympäristössä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu työpyyntöjen vastaanottaminen, tietoteknisten ongelmatilanteiden ratkaiseminen sekä myös käyttäjien tukeminen tietoteknisissä kysymyksissä. Työtehtävänäsi on myös ratkoa Service Deskin välittämiä 2. tason tukipyyntöjä mm. palvelimia koskevissa työpyynnöissä.

Kaikki ymmärrys työasemista, kannettavista, tableteista, mobiililaitteista ym. lisälaitteista, näiden konfiguroinneista ja asennuksista lasketaan eduksi!

Etsimämme henkilö on:

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva IT-alan koulutus sekä mahdollisesti jo työkokemusta lähituen työtehtävistä. Arvostamme monipuolista IT-alan taustaa. Edellytämme aikaisempaa kokemusta Windows-ympäristössä toimimisesta ja halukkuutta kehittää omaa osaamista. Kokemus Applen tuotteista katsotaan eduksi.

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavalle HR-konsultille: Mikko Saari (040 7386 122).