(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö Decens Oy:lle
Decens Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Oletko aikaansaava ja innokas IT-alan osaaja? Motivoidutko teknisten ongelmien ratkaisemisesta sekä asiakkaiden palvelemisesta? Etsitkö mahdollisuutta kehittää itseäsi monipuolisten tehtävien parissa ammatillista kasvua tukevassa organisaatiossa?

Etsimme nyt asiakkaallemme Decens Oy:lle lähitukihenkilöä Helsingin Ruoholahteen. Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vk) ja alkaa 1.9.2018. Barona IT hoitaa tehtävän hakuprosessin ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan Decens Oy:lle.

Tehtävän kuvaus – Lähituki (On-site):

Tehtäviisi kuuluu laite- ja sovellusasennukset suuressa, pääsääntöisesti Windows -pohjaisessa yritysympäristössä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu työpyyntöjen vastaanottaminen, tietoteknisten ongelmatilanteiden ratkaiseminen, sekä myös käyttäjien tukeminen tietoteknisissä kysymyksissä.

Tehtävän kannalta oleellista on uusimpien Windows käyttöjärjestelmien ja Microsoft-tuotteiden hallinta, sekä asennus ja konfigurointihallinta. Lisäksi kaikki ymmärrys työasemista, kannettavista, tableteista, mobiililaitteista ym. lisälaitteista, näiden konfiguroinneista ja asennuksista lasketaan eduksi.

Tehtävään valittu henkilö sijoittuu Decens Oy:n asiakkaan tiloihin Helsingin Ruoholahteen.

Etsimämme henkilö on:

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva IT-alan koulutus, sekä vähintään vuoden verran vastaavaa työkokemusta. Edellytämme aikaisempaa kokemusta Windows-ympäristössä toimimisesta ja kykyä kehittää omaa osaamista.

Teknisen osaamisen lisäksi hyvä palveluasenne ja halu kehittää asiakkaidemme palvelukokemusta ovat ratkaisevia ominaisuuksia. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeää, joten etsimme henkilöä, joka toimii luontevasti asiakasrajapinnassa. Työympäristö on kansainvälinen, joten suomen lisäksi toivomme sinun puhuvan ja kirjoittavan sujuvasti myös englantia.

Etsimämme henkilö hallitsee:

  • Windows -työasemat

  • Office-ohjelmiston ja O365- ympäristön (ylläpito/operointi)

  • Microsoft Windows Server 2012/2016

  • Active Directory ja SCCM

  • SQL 2010/2016

  • Azure (AD, verkot, virtuaali)

  • Outlook / Exchange

  • Client & Gateway, Direct Access, ADFS

  • Adobe Creative perustuotteet

  • Apple; työasema ylläpito ja tuki, keskitetty hallinta

Tule työyhteisömme jäseneksi:

Decens Oy on tamperelainen IT-palveluita tuottava yhtiö, joka on kokonaan työntekijöidensä omistama. Työntekijöitä meillä on 60 ja toimipaikkoja viidellä eri paikkakunnalla. Panostamme hyvään palveluun ja asiakastyytyväisyytemme onkin erittäin korkea. Asiakkaiden lisäksi myös työntekijämme ovat tyytyväisiä, keskimääräinen työssäoloaika yrityksessämme on noin kuusi vuotta. Pyrimme jatkuvasti sitouttamaan työntekijöitämme tarjoamalla mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittyä kannustavassa työympäristössä. Tarjoamamme työsuhde-etuudet ovat myös erittäin kilpailukykyisiä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavalle HR-konsultille: Mikael Korpi, 040 7405 135 tai mikael.korpi@barona.fi.