(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö Atealle
ATEA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Etsimme asiakkaallemme Atea Finlandille asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa lähitukihenkilöä. Kyseessä on määräaikaisuus vuoden 2018 loppuun, mutta saattaa sisältää mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Työ tapahtuu yritysympäristöissä, joissa olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen.

Katsomme erityiseksi eduksi harrastuneisuuden sekä muun käytännön kokemuksen rauta- ja elektroniikkapuolesta, sillä työssä saattaa aika ajoin tulla vastaan myös AV-tekniikan toteutuksiin liittyviä työtehtäviä. Toivottavasti sinulla siis pysyy tarvittaessa myös ruuvimeisseli kädessä!

Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia sekä suomen että englannin kielellä. Pidämme tärkeänä myös pitkäjänteisyyttä sekä kykyä saattaa asiat loppuun asiakkaita palvellessa.

Työ tapahtuu arkipäivisin ja työajat sijoittuvat lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin. Koska työ tapahtuu moniasiakkuusympäristössä useassa eri sijainnissa, työ on luonteeltaan liikkuvaa. Tämän vuoksi edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kasvaa monipuolisten ja haastavien tehtävien mukana.

Tehtävään edellytämme:

-soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja

-Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa

-työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)

-osaamista AD käyttäjähallinnasta

-hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

-luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta

-mahdollisuutta oman auton käyttöön

Tarjoamme:

monipuolisia ja haastavia työtehtäviä

mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaiseksi

asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi meille mahdollisimman nopeasti. Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla.