(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö Atealle Tampereen seudulle
ATEA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Oletko IT-alan osaaja ja etsit uusia haasteita itsellesi? Oletko kiinnostunut IT-tuen tehtävistä sekä liikkuvasta työstä? Sinulla on reipas, aikaansaava ja ennen kaikkea positiivinen asenne työntekoon ja tulet erinomaisesti toimeen niin asiakkaiden kuin tietotekniikan kanssa?

Etsimme nyt asiakkaallemme Atealle Tampereen alueelle lähitukihenkilöä työskentelemään vaihtelevissa IT-asennus sekä ongelmanratkontatehtävissä moniasiakkuusympäristössä.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu työasemien asentaminen sekä konfigurointi oheislaitteineen, erilaisten vastaantulevien työasemaympäristöön liittyvien tietoteknisten ongelmien ratkominen sekä käyttäjien opastus. Työ sisältää monipuolisesti erilaisia IT-alan tehtäviä aina perusasennuksista lähtien. Työsuhteessa työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Työ on liikkuvaa ja siten tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työt sijoittuvat pääasiassa Tampereen seudulle, mutta keikkoja voi olla myös esimerkiksi Hämeenlinnassa, Porissa, Raumalla tai Jyväskylässä.

Työ tapahtuu arkipäivisin toimistotyöaikojen puitteissa. Tarjoamme kokopäiväisen (37,5h/vk), vuoden 2018 loppuun asti kestävän määräaikaisen sopimuksen, jossa on optio jatkoon.

Työ edellyttää:

• IT-alan koulutusta

• Windows työasemaympäristö sekä MS Office -osaamista

• asennuskokemusta työasemista ja kannettavista tietokoneista

• työasemien lisälaitteiden hyvää tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)

• hyviä sosiaalisia taitoja ja kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön

• mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi

Etsimämme henkilö on reipas, ulospäin suuntautunut persoona, joka tarttuu tehtäviin oma-aloitteisti ja hoitaa annetut tehtävät positiivisella asenteella loppuun asti. Koska työ on asiakaspalvelua, arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme:

• monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän

• suuren yrityksen tuen työllesi

• mukavan ja viihtyisän työympäristön

Jos kiinnostuit, haethan tehtävään oheisesta hakulinkistä jo tänään, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla. Lähetäthän hakemuksesi yhteydessä meille myös CV:si.

Voit tutustua oheisen videon kautta IT-tukihenkilön arkeen!

https://www.youtube.com/watch?v=qToBD7f6Po8&feature=youtu.be