(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö Atealle Kuopioon
ATEA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Etsimme asiakkaallemme Atea Finland Oy:lle asiakaspalveluhenkistä, itsenäistä ja reippaan työotteen omaavaa lähitukihenkilöä Kuopion seudulle. Kyseessä on noin kuuden (6) kuukauden määräaikainen työsuhde, joka sisältää mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhteessa työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Työ tapahtuu yritysympäristöissä, joissa olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen.

Katsomme erityiseksi eduksi harrastuneisuuden sekä muun käytännön kokemuksen rauta- ja elektroniikkapuolesta, sillä työ pitää sisällään myös AV-tekniikan toteutuksiin liittyviä työtehtäviä. Toivottavasti sinulla siis pysyy tarvittaessa myös ruuvimeisseli kädessä!

Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia sekä suomen että englannin kielellä. Pidämme tärkeänä myös pitkäjänteisyyttä sekä kykyä saattaa asiat loppuun asiakkaita palvellessa.

Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja työajat sijoittuvat lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin (ma-pe, klo 8-16). Koska työ tapahtuu moniasiakkuusympäristössä useassa eri sijainnissa, työ on luonteeltaan liikkuvaa. Tämän vuoksi edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työskentelyalueena on pääsääntöisesti Kuopio, mutta keikkoja voi olla myös Kajaanissa, Sievissä, Haapavedellä, Pyhännällä ja joskus myös Joensuussa. Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kasvaa monipuolisten ja haastavien tehtävien mukana!

Tehtävään edellytämme:

• IT-alan koulutusta

• työkokemusta vastaavista tehtävistä ja asiakaspalvelusta

• Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa

• kokemusta käyttäjähallinnasta (AD)

• työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)

• kokemusta AV-laitteiden asennuksesta katsotaan eduksi

• hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

• luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta

• mahdollisuutta oman auton käyttöön

Tarjoamme:

• mielenkiintoisen asiakasyrityksen ja osaavat kollegat

• monipuolisia ja haastavia työtehtäviä

• mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaiseksi

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi meille pikimmiten oheisen linkin kautta. Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla! Voit käydä tutustumassa sivustomme kautta mm. lähitukihenkilön työhön ja työntekijätarinoihimme! Klikkaa itsesi sivustolle tästä: barona.fi/techsupport

Tehtävään valitulle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä rekrytoivaan konsulttiin, Noora Partalaan, noora.partala@barona.fi.