(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö, Atea Finland Oy
ATEA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Etsimme asiakkaallemme Atea Finlandille asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa lähitukihenkilöä. Kyseessä on määräaikainen työsuhde vuoden 2018 loppuun, mutta tehtävässä saattaa olla mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Työ tapahtuu yritysympäristöissä, joissa olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen.

Katsomme erityiseksi eduksi harrastuneisuuden sekä muun käytännön kokemuksen rauta- ja elektroniikkapuolesta, sillä työssä saattaa aika ajoin tulla vastaan myös AV-tekniikan toteutuksiin liittyviä työtehtäviä. Toivottavasti sinulla siis pysyy tarvittaessa myös ruuvimeisseli kädessä!

Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia sekä suomen että englannin kielellä. Pidämme tärkeänä myös pitkäjänteisyyttä sekä kykyä saattaa asiat loppuun asiakkaita palvellessa.

Työ tapahtuu arkipäivisin ja työajat sijoittuvat lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin. Koska työ tapahtuu moniasiakkuusympäristössä useassa eri sijainnissa, työ on luonteeltaan liikkuvaa. Tämän vuoksi edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kasvaa monipuolisten ja haastavien tehtävien mukana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

soveltuvaa koulutusta IT -alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja

Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa

monipuolista ongelmanratkaisukykyä, mm: verkko-ongelmat, tulostusongelmat, laitteisto- ja ajuriongelmat sekä sovellusten asennus ja konfigurointi

osaamista AD käyttäjähallinnasta sekä perustuntemusta palvelinympäristöön liittyvästä ongelmanselvityksestä

hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta

valmiutta laajentaa omaa osaamista vastaamaan muuttuvan ja kehittyvän ICT-ympäristön haasteisiin

Tarjoamme:

monipuolisia ja haastavia työtehtäviä

mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaisena

asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi meille mahdollisimman nopeasti. Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla.

Huomaathan, että meillä Barona IT:llä on tällä hetkellä monipuolisesti avoinna myös muita IT-tuen tehtäviä. Katso kaikki avoimet paikkamme osoitteessa https://careers.barona.fi/.