(Poistunut julkaisusta)

Lähitukihenkilö Aspo Palvelut Oy:lle!
Aspo Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020
Aspo Palvelut Oy
Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää toimialojensa vahvimpia yritysbrändejä. Aspo Palvelut Oy tuottaa IT- ja talouspalveluita Aspon kaikille liiketoiminnoille niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Aspon liiketoimintoja ovat ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko.

ESL Shipping on Itämeren johtava kuivia irtolasteja kuljettava varustamo, jonka tarkoituksena on varmistaa teollisuuden ja energiantuotannon raaka-ainekuljetukset ympärivuotisesti vaikeissakin sääolosuhteissa. Leipurin puolestaan tuottaa ratkaisuja leipomo- ja konditoriatuotteiden, elintarviketeollisuuden sekä kodin ulkopuolisen syömisen markkinoille. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen kokonaiskonsepteja, tuotekehityspalveluita, raaka-aineita ja koneita.

Telko on johtava muoviraaka-aineiden ja teollisuuskemikaalien asiantuntija ja jakelija. Laaja asiakaspalvelu kattaa myös teknisen tuen ja tuotantoprosessien kehittämisen. Telko edustaa alan johtavia kansainvälisiä päämiehiä. Kauko on erikoistunut vaativiin kenttäolosuhteisiin ja yhteiskunnan kannalta kriittisiin toimintoihin räätälöityihin laite- ja ohjelmistoratkaisuihin. Yritys on myös energiatehokkuutta parantavien ratkaisujen johtava toimittaja.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Aspo Palvelut Oy:lle lähitukihenkilöä Helsinkiin!

Lähituessa työtehtävänäsi on erilaisten laitteiden, kuten tietokoneiden ja puhelimien, elinkaaren hallinta. Työpäiväsi tulevat pitämään sisällään pääsääntöisesti laite- ja sovellustuen tarjoamista joko paikan päällä, puhelimitse, sähköpostitse tai etäyhteydellä. Työpisteesi tulee sijaitseman Helsingin Sörnäisissä, mutta tarvittaessa kierrät myös yrityksen PK-seudun toimipisteissä asennus- ja ylläpitotehtävissä.

Lähituen henkilönä Aspo Palvelut Oy:ssä pääset osaksi kansainvälistä yritystä, jossa työtehtäväsi ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia. Lisäksi ympärilläsi työskentelee motivoitunut tiimi, jolta löytyy monipuolista osaamista niin Infrasta kuin liiketoimintalähtöisistä projekteista. Saat työtehtäviisi kattavan koulutuksen sekä kollegoidesi tuen. Tässä työssä pääset oppimaan ja kokemaan uutta!
Odotamme sinulta
Etsimällämme henkilöllä on jo vähintään kahden vuoden ajalta kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Työntekijänä hän on luotettava, järjestelmällinen sekä täsmällinen. Hän kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi hänellä on B-ajokortti sekä mielellään oma auto. Kansainvälisen työympäristön takia odotamme häneltä sujuvia kommunikointitaitoja suomeksi sekä englanniksi. Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon sekä alaan liittyvän harrastuneisuuden.

Osuiko kuvaus kohdallasi oikeaan? Jos omaat vielä lisäksi hyvät vianselvitystaidot, palveluhenkisyyttä sekä teknistä osaamista, saatat olla etsimämme lähitukihenkilö!
Muut tiedot
Työsuhde solmitaan Eezy Henkilöstöpalveluiden kautta toistaiseksi voimassa olevaksi. Työ on kokoaikainen ja työajat ovat arkisin klo 8-16. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, joten älä epäröi, vaan hae paikkaa heti ja kerro miksi juuri sinä olet etsimämme lähitukihenkilö.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-Koordinaattori Hanna Rättö, puh. 0403075110 ja e-mail hanna.ratto@vmp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Lisätietoa asiakkaamme monialayhtiöstä löydät alla olevien linkkien takaa.

Aspo Oyj: https://www.aspo.com/fi/etusivu
ESL Shipping: https://www.eslshipping.com/en/home/
Leipurin: https://www.leipurin.com/fi/etusivu
Telko: https://www.telko.com/fi/etusivu
Kauko: https://www.kauko.com/etusivu
Kesto
toistaiseksi voimassaoleva
Lisätietoja
Hanna Rättö, hanna.ratto@vmp.fi, 0403075110
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.01.2020 mennessä.