(Poistunut julkaisusta)

Lähituki- ja Järjestelmäasiantuntija, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020


WELCOME TO TELIA - HOME TO YOUR NEXT BIG OPPORTUNITY!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With 500 experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.

Järjestelmäasiantuntija lähitukipalveluihin

Etsimme energistä järjestelmäasiantuntijaa työskentelemään lähitukitehtäviin pääkaupunkiseudulle toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Järjestelmäasiantuntijana vastaat omalta osaltasi asiakkaalle toimitettavasta lähitukipalvelusta. Saat rinnallesi ammattitaitoisia ja huumorintajuisia kollegoita, joiden kanssa autat asiakkaamme loppukäyttäjiä päätelaitteisiin liittyvissä haasteissa ja annat käytönopastusta. Lähituen päivittäisissä loppukäyttäjäkohtaamisissa pääset pelastamaan monen ihmisen päivän auttamalla heidät pulasta teknisten ongelmien kanssa. Työskentelet pääsääntöisesti yritysasiakkaidemme tiloissa kiertävässä roolissa. Asiakaskunta koostuu pääsääntöisesti suurista ja keskisuurista yrityksistä.

TOIVOMME

Tehtävän menestyksekäs suorittaminen vaatii vähintään muutaman vuoden kokemusta IT-alalta vastaavista tehtävistä. Tunnet hyvin Windows- ja Mac -työasemaympäristöt ja omaat kokemusta iOS ja Android -mobiilimaailmasta, eikä sinulla mene sormi suuhun haastavienkaan ongelmien edessä. Ymmärrät myös perusteet muusta IT-infrasta ja termit kuten AD, SCCM, LAN/WLAN ovat sinulle tuttuja ja tuot oman panoksesi ongelmanselvitykseen monitoimittajaympäristöissä. Huolellisella dokumentoinnilla huolehdit palveluiden jatkuvuudesta ja siitä, että muu tiimi ympärilläsi pysyy myös kärryillä. Olet ennen kaikkea tiimipelaaja ja rautainen asiakaspalvelija, joka nauttii ihmisten parissa työskentelemisestä, etkä pelkää osoittaa sitä.

Toimit tehokkaasti paineen alaisena ja ajoittaiset tiukatkaan aikatauluhaasteet eivät tuota harmaita hiuksia. Työn luonteen vuoksi työntekopaikkasi saattaa vaihdella päivittäin, joten oman auton käyttömahdollisuus ja sopeutumiskyky muuttuviin tilanteisiin ovat välttämättömiä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Jaat kanssamme ajatuksen siitä, että asiakkaamme etu on aina ensisijainen ja päivittäisten käyttäjäkohtaamisten kautta tuot yrityksemme toiminnalle iloiset kasvot. Tehtävään valituille henkilölle suoritetaan suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys tehtävässä toimimisessa.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa huippuasiantuntijaksi, huumorintajuisessa ja rennossa työympäristössä. Kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat, opit ja kehityt ammattilaisena esimerkiksi työskentelemällä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa tai nostamalla roolisi uudelle tasolle kokeilukulttuurimme hengessä. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Tarjoamme sinulle viihtyisän työyhteisön ja modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstäsi että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Manpower toimii rekrytointiprosessin yhteistyökumppanina ja valittu henkilö työllistyy alkuun Manpowerin kautta vuokratyösuhteeseen. Tulevaisuudessa on mahdollisuus myös rekrytoitua suoraan asiakkaalle.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Rekrytointiprosessista sekä tulevasta työsuhteesta vastaa Manpower. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi sekä Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.