(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajille keikkatöitä
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Oletko iloinen ja ahkera lähihoitaja / lähihoitajaopiskelija etsimässä työtä jolla on merkitys? Haluaisitko myös saada tästä tärkeästä työstä hyvän korvauksen?

MediPower on luotettava ja kotimainen yli 10 vuotta toiminut hoitoalaan erikoistunut rekrytointiyritys. Etsimme pääkaupunkiseudun alueelle lähihoitajia, tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita keikkatöihin sekä sijaisuuksiin.

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään yksityisille ikäihmisille ja vammaisille suunnattuihin palvelukoteihin. Kohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua ja pääsetkin itse valitsemaan sinulle mieluisat kohteet joissa työskennellä. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämmellä tekeviä superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja sosiaaliset taidot kukoistavat. Mikäli lääkeluvat löytyvät on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Edellytämme voimassa olevaa rokotussuojaa. 

MediPower tarjoaa:

Keikkatyössä kohteet vaihtuvat ja tämä tuo työhön oman pienen haasteen. Tästä syystä haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. 

Keikkaringissämme sinulla on käytössä puhelinsovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja myös nopealla aikataululla ja niitä vuorojahan meillä riittää. 

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä CV:si sähköpostitse jollekin meistä:

vilma.heino@medipower.fi
ellen.book@medipower.fi
mari.uusluoto@medipower.fi

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi ja kokemuksestasi sekä esittää toiveita palkan suhteen.


Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök
044 7164 779

HR-Trainee Vilma Heino
040 621 4660

HR-konsultti Mari Uusluoto
050 436 5452