(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajille keikkatöitä Riihimäellä
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Haemme lähihoitajia keikkatyöhon asiakkaallemme Riihimäelle!

Oletko iloinen ja ahkera lähihoitaja / lähihoitajaopiskelija etsimässä työtä jolla on merkitys? Haluaisitko myös saada tästä tärkeästä työstä hyvän korvauksen? 

Työnkuvaus:

Työkohde on kehitysvammaisille suunnattu asumispalveluyksikkö. Kohteessa on 17 asukasta. Työntekijöitä tarvittaisiin helmikuun alusta lähtien. Tällä hetkellä suurin tarve on ilta- ja yövuoroihin, mutta mahdollisuus tehdä myös muita vuoroja. Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden valita juuri itsellesi sopivat työvuorot! 

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämmellä tekeviä superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja sosiaaliset taidot kukoistavat. Mikäli lääkeluvat löytyvät on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Edellytämme voimassa olevaa rokotussuojaa. 

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si WhatsAppilla numeroon 040 621 4660. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR Trainee Vilma Heino

p. 040 621 4660