Lähihoitajille keikkatöitä Iisalmessa
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Sote-alan ammattilainen Iisalmesta – Etsitkö keikkatöitä esimerkiksi opintojesi tai toisen työsi ohelle? Asiakaskohteessamme Iisalmen keskustan kupeessa olisi nyt paikka auki muutamalle tarvittaessa töihin kutsuttavalle lähihoitajalle lämminhenkiseen ja tiiviiseen työyhteisöön!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on vammaisille henkilöille suunnattu ympärivuorokautinen palvelutalo, jossa on reilut parikymmentä asukasta. Jokaisella asukkaalla on oma, tilava asunto. Palvelutalo sijaitsee kauniilla ja rauhaisalla alueella, mutta vain n. kilometrin päässä Iisalmen keskustasta, joka takaa hyvät yhteydet ja palvelut lähistöllä. Kohteessa tarjotaan ympärivuorokautista hoivaa ja tukea vammautuneille henkilöille heidän yksilöityjen tarpeidensa mukaisesti. 

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu pääasiassa asukkaiden avustaminen heidän arjessaan, virike- ja päivätoiminnan suunnittelu ja toteutus, hygieniassa avustaminen ja siitä huolehtiminen, ruokailuissa avittaminen sekä lääkehoidon tehtävät.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Vaihtoehtoisesti voit olla sairaanhoitaja-opiskelija. Lisäksi aiempi työkokemus vammautuneiden henkilöiden parissa toimimisesta katsotaan eduksi. On mahtavaa jos sinulta löytyy jo lääkeluvat valmiina ja voimassa olevina, mutta tarvittaessa ne voi suorittaa myös kohteessa. Kaikista tärkeintä on iloinen asenne ja halu oppia uutta. Apua saa aina omalta tiimiltä ja esimieheltä! 

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joustavan työmuodon kohteessa, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi ja vaikuttamaan työaikoihisi. Aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen. Huumorintajuiset työkaverisi sekä kohteen esimies ovat tukenasi koko sijaisuutesi ajan meidän MediPowerin HR-tiimin lisäksi.

Työllistyt meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan sekä tietenkin lomakorvauksen ja mahdolliset muut lisät. Tiimimme on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa esittelyn itsestäsi ja osaamisestasi meille vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä. Keikkatyövuoroja on nopeasti tarjolla!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507336
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Iisalmi