(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia/Sairaanhoitajia sijaisuuksiin
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018
Esperin Hoivakoti Ulvilassa ja Aurinkoniityssä tarjotaan ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Vakituisen asumisen lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen hoiva esimerkiksi omaishoidon vapaan ajaksi tai sairaalajakson jälkeen ennen kotiutumista. Ulvila ja Aurinkoniitty tarjoaa kodin 43 ikääntyneelle.

Haemme LÄHIHOITAJIA, SAIRAANHOITAJIA tai alan opiskelijoita osa-aikatyöhön määräaikaisiin vuosilomasijaisuuksiin alkaen joulukuun alusta ja päättyen tammikuun loppuun. Tämän jälkeen myös mahdollisuus jatkaa sijaisena. Työsuhteet ovat luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitajan pätevyystason mukaisesti mm. omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa, tai riittäviä alan opintoja sekä hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Harkitsemme myös lähihoitaja tai sairaanhoitaja opiskelijoita.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Marika Uusikorpi puh; 044-5383526, marika.uusikorpi@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 12.11.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.