(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Etsitkö hoitoalalta osa-aikaista työtä? Kaipaatko opiskelujen tai muun työn oheen lisäansioita? Tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme nyt asiakkaallemme keikkailevia LÄHIHOITAJIA Kuopioon ja lähialueille.

Työtehtäviin sisältyy kotipalveluiden ja kotihoidon lähihoitajan työtehtävät, kuten asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa ja henkilökohtaisessa hygieniassa avustaminen, lääkehoito ja asiakkaan toimintakyvyn tukeminen. Lähihoitajana työskentelet asiakkaiden kotona tai palvelukodeissa itsenäisesti asiakasta kunnioittaen. Työtä on tarjolla arkena, iltaisin sekä viikonloppuisin ja voit sovittaa työvuorot omien aikataulujesi mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto sekä ajokortti. Myös opiskelijat huomioidaan. Eduksi luetaan voimassa oleva ensiapukoulutus.

Etsimme reippaita, luotettavia ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sujuva suomen kielen taito. Arvostamme aikaisempaa kokemusta hoitotyöstä ja asiakkaiden kotona työskentelystä. Tehtävään perehdytetään hyvin ja tukenasi on muu tiimi sekä tiimin vastaava sairaanhoitaja.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu profiilisi tehtävän alle. Haastattelemme hakijoita jo haun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Miia Tarvainen / miia.tarvainen@personalhuset.fi / 050 362 3984

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.