Lähihoitajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Oletko ihmisläheinen ja motivoitunut kehittymään sosiaalialan tehtävissä? Haluatko työn, jolla on oikeasti merkitystä? Jos vastaus on kyllä, jatka lukemista!

Haemme nyt LÄHIHOITAJIA tuetun asumisen yksikköön Turkuun.

Lähihoitajana tuet ja avustat erityisen tuen tarpeessa olevia asiakkaita heidän arjessaan. Työtehtävät sisältävät ohjausta mm. kodinhoidollisissa tehtävissä, henkilökohtaisessa hygieniassa sekä muissa jokapäiväisissä tehtävissä. Työ on 3-vuorotyötä. Työllistyt ensin Personalhusetille, mutta jatkossa sinulla on mahdollisuus päästä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseemme. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme sinulta sopivaa koulutustaustaa, kuten lähihoitajan tutkintoa. Mahtavaa, jos olet persoonaltasi rohkea ja avoin sekä sinulla on reipas ja aloitteellinen asenne työntekoon. Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden parissa työskentelystä. Heidän kanssaan työskentely on sinulle mielekästä ja sinulla on empaattinen sekä asiakaslähtöinen työote. Loistavat kommunikointitaidot ovat ensiarvoisen merkittävässä asemassa työssä menestymisen kannalta. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle aidosti merkityksellisen työn, jossa pääset kehittymään monipuolisissa sosiaalialan tehtävissä. Pääset olemaan oleellinen osa laadukkaan hoidon ja palvelun tuottamista yksikön asiakkaille. Asiakkaallamme aidosti välitetään heidän asiakkaistaan ja halutaan tarjota heille edellytykset hyvään elämään. Tehtävässä palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 28.2.2020 oheisen linkin kautta.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1332022
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku