(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019
Toimenkuva
Etsimme lähihoitajia vanhusten palvelutaloon ja kotihoitoon Jyväskylän alueelle! Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti eri asiakasyrityksissämme.
Odotamme sinulta
Hakijalla tulee olla lähihoitajan koulutus, lääkeluvat suoritettuna sekä kokemusta lähihoitajan tehtävistä. Odotamme hakijalta paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vastuullista ja asiakaslähtöistä työotetta. Ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, mutta ei välttämätöntä.
Muut tiedot
Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja töitä on arkisin sekä viikonloppuisin. Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Hae paikkaa pikaisesti lähettämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi tai täytä hakemus nettisivujemme kautta osoitteessa www.vmp.fi.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
6-12kk
Lisätietoja
Amira Omran, Amira.Omran@vmp.fi, 046 923 8010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 03.09.2019 mennessä.