(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Oletko ihmisläheinen ja motivoitunut kehittymään sosiaalialan tehtävissä? Haluatko työn, jolla on oikeasti merkitystä? Jos vastaus on kyllä, jatka lukemista!

Haemme nyt LÄHIHOITAJIA tuetun asumisen yksikköön Koivulahteen.

Lähihoitajana tuet ja avustat erityisen tuen tarpeessa olevia asiakkaita heidän arjessaan. Työtehtävät sisältävät ohjausta mm. kodinhoidollisissa tehtävissä, henkilökohtaisessa hygieniassa sekä muissa jokapäiväisissä tehtävissä. Työtä tehdään n. 35 h/viikko. Työllistyt ensin Personalhusetille, mutta jatkossa sinulla on mahdollisuus päästä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseemme. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme sinulta sopivaa koulutustaustaa, kuten lähihoitajan tutkintoa. Mahtavaa, jos olet persoonaltasi rohkea ja avoin sekä sinulla on reipas ja aloitteellinen asenne työntekoon. Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden parissa työskentelystä. Heidän kanssaan työskentely on sinulle mielekästä ja sinulla on empaattinen sekä asiakaslähtöinen työote. Loistavat kommunikointitaidot ovat ensiarvoisen merkittävässä asemassa työssä menestymisen kannalta. Työ edellyttää sujuvaa ruotsin kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy hygieniapassi, sillä työ sisältää myös ruoanlaittoa.

Tarjoamme sinulle aidosti merkityksellisen työn, jossa pääset kehittymään monipuolisissa sosiaalialan tehtävissä. Pääset olemaan oleellinen osa laadukkaan hoidon ja palvelun tuottamista yksikön asiakkaille. Asiakkaallamme aidosti välitetään heidän asiakkaistaan ja halutaan tarjota heille edellytykset hyvään elämään. Tehtävässä palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 15.7.2019 oheisen linkin kautta.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi