(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018
Esperi Hoivakoti Hirvelä tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Asukkaina on ikäihmisiä, joilla on esimerkiksi dementoiva sairaus, muistihäiriöitä tai psyykkisiä ongelmia. Hoivakoti Hirvelä tarjoaa turvallisen ja kodinomaisen asuinympäristön maaseudulla. Hoivakodissa on yhteensä 18 asukaspaikkaa. Palvelun lähtökohtana on parantaa ja turvata asukkaan elämänlaatu ja hyvinvointi kuntouttavan hoiva- ja hoitotyön keinoin, asukkaan voimavarat huomioiden. Asukkaiden omatoimisuutta tuetaan kaikissa päivittäisissä toimissa. Jokaiselle asukkaalle tehdään yksilöllinen hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelma.Hoivakoti Hirvelän ympäristö on rauhallinen ja turvallinen. Asukkaiden käytössä on valoisat huoneet ja avarat yhteistilat. Hoivakotia ympäröi oma iso, viihtyisä puutarha joka mahdollistaa ulkoilun ympäri vuoden.

Haemme Hoivakoti Hirvelään LÄHIHOITAJIA keikkatyöhön tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen sekä osa-aikaiseen tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Lähihoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä ja kuntouttavasta työotteesta. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Anne Koivula, p.050 – 5659716, anne.koivula@esperi.fi

Hakuaika päättyy 25.10.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.