(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2018
Uusi, 40-paikkainen Esperi Hoivakoti Hopeapaju valmistui keväällä 2018 Ortonin perinteikkään päärakennuksen uusittuihin tiloihin Helsingin Ruskeasuolle. Hoivakoti tarjoaa laadukasta ja lämminhenkistä ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille. Kodin 4. kerroksessa tarjotaan ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille. Viides kerros on tarkoitettu vaativahoitoisille asiakkaille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa, sekä alle 65-vuotiaille monisairaille. Kummassakin kerroksessa on kaksi ryhmäkotia.

Haemme Hopeapajuun ammattitaitoisia ja motivoituneita LÄHIHOITAJIA sekä vakituisiin kokoaikaisiin että tuntityösuhteisiin. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Katsomme eduksi kokemuksen ikääntyneiden hoitotyöstä.

Pidämme tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta innovatiivista ja tuoretta näkemystä vanhusten kanssa tehtävään työhön, sinulla on ideoita ja halua kehittää työtäsi jatkuvasti. Sinulla on vahva näkemys hyvästä ja laadukkaasta arjesta hoivatyössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Kesän aikana sinulla on mahdollisuus pitää palkatonta lomaa esimiehen kanssa sopien.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Sonja Pasanen: sonja.pasanen@esperi.fi tai 050 5150 206


Haku päättyy 30.9.2018.


Esperi on savuton työpaikka.