(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
Esperi Hoivakoti Kerava tarjoaa ympärivuorokautista kuntouttavaa hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Viihtyisän hoivakodin neljässä ryhmäkodissa on yhteensä 52 asukaspaikkaa. Hoivakoti Keravassa on mahdollisuus myös lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi putkiremontin tai omaishoitajan loman aikana. Hoivakodissa toimitaan kuntouttavalla ja osallistavalla työotteella. Tavoitteena on säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Haemme reipasta ja ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen sijaisuuteen 30.5.2019 saakka osa-aikaiseen työhön (arvio n.30h/vko). Haemme myös LÄHIHOITAJIA keikkatyöhön tarvittaessa työhön kutsuttavaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää mm. omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta muistisairaiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden ja muistisairaiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ilmapiiri sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. työnohjausta, koulutusta sekä henkilöstötapahtumia.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Terhi Arpe, 045 195 5511 tai terhi.arpe@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 30.9.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.